Illik-e balerina cipőt felvenni miniszoknyához érettségin? A cipő ezesetben csak és kizárólag a magassarkú lehet?
Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 17:16
11/11 anonim válasza:
Már bocs, de miért is kéne kizárólag magassarkú? Hol van az a hely, ahol ezt szabályzatba adják? még az életben nem hallottam ekkora hülyeséget.
Amit meg szoktak határozni: cipő színe, zárt legyen, elegáns legyen, tiszta legyen stb. De azt sosem, hogy magassarkú legyen. Ruhánál épp a minit tiltják, ha tiltanak valamit, a szoknyát szokták előírni, vagy ha van, akkor az egyenruhát.
Az életben nem volt magassarkúm, szép 2-3 cm-es vastag sarkú zárt női cipőben mentem, kitűnőre érettségiztem, 20 éve.
A szoknyánál viszont tiltották a minit. Az érettségi nem divatbemutató és nem ismerkedési est.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!