Illik-e balerina cipőt felvenni miniszoknyához érettségin? A cipő ezesetben csak és kizárólag a magassarkú lehet?
A miniszoknya problémásabb.
Egyébként minél rövidebb a szoknya, annál laposabb cipő illik hozzá, hogy ne legyen közönséges, tehát ilyen értelemben még jobban is illik a balerina, mint a magassarkú.
Szerintem illik! :)
Nem feltétlen kell magassarkúban menned...egyik ismerősöm szandálban ment, mégse nézték ki..(persze nem "játszós" szandálban, hanem csinosban)
Tényleg a miniszoknya a problémásabb..
De amúgy nagyon iskola függő
Van olyan suli, ahol konkretan csiosabb fekete farmerben, feketesportcipőben, ingben mennek.
Míg nálunk a lelkünkre kötötték, hogy térd fölött 5-8 cm rel végződhet a egrövidebb szoknya, hogy a harisnya ha nayon meleg van is kötelező, a cipő cipő legyen, tehát hátl zárt (ezt nem is értem miert kötötték ki, de nem csak érettségir, hanem minden ünnepség) jah és hogy a színe fekete legyen.
Ugye egyenblúzunk és hozzá nyakkendőszerüségünk olt
(Fiúknak csak egyennyakkendő, de náluk is kikötés volt a sötét ölöny)
A sarok magasságát pedig pont hogy a max magasságot határozták meg...
Tehát nem lehetet platform cipő, kb 6 cm maximum magasság volt javasolt, az is csak akkor, ha tudsz benne menni.
A balerinara csak annyit mondott az ofőnk, hogy lelkünk rajta, de még nem született meg az a nő, akinek előnyösen áll a lábán:)
Szeribtem nyugodtan vedd el, főleg az írásbelire, pl nekünk ott engedték a nadrágot is.
Fiúk levehették a nyakkendőt.
8 as igazad van... mármint hogy inkább egy lapos cipő, mint a botladozó lányok, plusz egy balerina csinosabb, mint egy törpesarkú(1-2cm) cipő, mert az ami senkinek sem áll jól)
másik részére:
de, sajnos a sulik tudnak nyomást gyakorolni, sőt meghatározhatják..
Nekünk benne volt az iskolaszabályzatban az is hogy tornaóran csak világoskék nadrágot lehet viselni:) / bár 10 éve végeztem, azóta biztosan lazítottak valamennyit/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!