Gabriel solis és a többi nő, hogytudja a mellét annyira felnyomni hogy nagynak látszodjon? Milyen melltartt hord?
Figyelt kérdés
azért kérdem mert pl nagymellű nők között is van hogy felvan gyűrve a melle,és nem értem hogy hogyan érik el milyen hordanak. nagy a mellem na azért nem óriási de nem kicsi, és feszes is mégsem tudom annyire felnyomatni melltartóval.2009. dec. 14. 23:29
2/7 A kérdező kommentje:
nekem az esküvűi ruhámban még azzal sem ment, mondjuk lötyögött rajtam,mert különben nemkaptam volna levegőt. ezek szerint nekik a ruha alatt is fűző van?
2009. dec. 14. 23:33
3/7 anonim válasza:
reklámoznak egy olyan melltartószerűséget a TV-ben, ami a mell alatt van és felnyomja. A nevét sajnos nem tudom, de arra emlékszem, hogy vajszínben meg feketében lehet kapni.
4/7 anonim válasza:
A szimpla push up is felnyomja annyira...
5/7 anonim válasza:
Nekem sem sikerült még olyat vennem, push-upot sem. Lehet, hogy rossz kosárméretet veszünk?
6/7 anonim válasza:
Vegyél push up melltartót a méretedbe, és eléred a kívánt hatást..minden utcasarkon létezik már push up melltartó, szal nem lesz nehéz találni :P
7/7 anonim válasza:
Nekem akkor lesz olyan nagyon felnyomott, ha olyan push up-ot veszek ami egy számmal kisebb az én méretemnél (70 C helyett 70 B-t.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!