Mire jó a phus up melltartó? Debrecenbe hol és mennyiért lehet kapni?
A push up melltartó felemeli a melleidet, így nagyobbnak láttszik.
Sajna nem vagyok debreceni, így ebben nem tudok segíteni, hogy hol tudsz venni.
De ha beírod a google keresőbe, hogy pld. debreceni fehérnemű boltok, vagy ilyesmi, biztos rátalálsz 1-2 boltra!
Nem phus, hanem push - és annak jó, akinek nagyobb melle van, de lógós. Szépen felemeli, és a férfiak szeme kiesik, ha ránéznek.
Aztán, ha esetleg eljutnak odáig, hogy ez a melltartó lekerül - na olyankor durran szét az agyuk is.
Nem tudom, a nők mit szólnának, ha a férfiak pénisztoldalékot viselnének (Afrikában van ilyen... ott kedvelik, azt tudom).
Mondjuk olyat, ami 2 cm-rel vastagabbnak, 12 cm-rel hosszabbnak és 300%-kal keményebbnek mutatja őket. Persze akció előtt levennék :-)
Én azt tanácsolom, ha igazi társra vágysz, akkor olyan melltartót vegyél, ami csak egy kicsit emel meg. Egyrészt nem startol rád mindenki, aki a közeledben van (nem jó mulatság, hidd el) - másrészt az, aki végül a párod lesz, jobb, ha eleve tudja, mire számítson. HA így is szeret, akkor van jövője a kapcsolatnak.
a 3.nak üzenem hogy ezt szinte gondoltam de nem tudom pontosan melyikbe. mert tudod vannak nállad normálisabak akik legalább segítenek ha ilyen bunkó tudsz csak lenni akkor ne válaszolj! egyépként a többieknek köszönöm.
2-nak különösen nagyon elgondolkodtató volt amit írt
köszi :D
2. : Átgondoltam amit írtál ok hogy felkelti az eberek figyelmét de nem jelenit azt hogy csak olyat szeretnék hordani egyépként meg nem akarok senki olyannal összejönni aki a külsöm miatt szeret.
#2 vagyok.
Szerintem annak való, aki egyrészt ilyen alkatú - másrészt sokat szerepel nyilvánosan, és gyönyörűnek kell lennie: a világ előtt. A párja meg érje be azzal, amit kap.
Van néhány (kevés) férfi, aki szereti a lógós melleket - és még több, amelyik szereti, ha a többi férfi mélysárga lesz, ha ránéz az ő nőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!