Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hordtok kézi napernyőt?

Ti hordtok kézi napernyőt?

Figyelt kérdés
Kezd egyre erősödni a napfény és nekem nagyon fehér bőröm van és az arcomnak nagyon nem tesz jó a nap. Nem is szeretek napon lenni mert egy öt perc után émelygek és rosszul leszek. Van egy fekete csipkés kézi napernyőm és arra gondoltam, hogy használhatnám. Ti is szoktatok napernyőt hordani? Nem néznek furán rátok az utcán? Nekem egyszer még azért is beszóltak, hogy minek hordok esernyőt nem is esik az eső(mindezt úgy, hogy az intelligens úr egy fedett bár alatt ült így igen, őt nyilván nem érte az eső :D) Szóval kicsit önbizalomhiányos vagyok és félek attól, hogy beszólnának miatta :(

#meleg #Nap #napernyő #nyár #kézi napernyő
2014. márc. 12. 14:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Szia! Mi még kint vettük Velencében. Ilyet magyarországon sajnos nem nagyon láttam :(
2015. máj. 17. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!