Ti hordtok kézi napernyőt?
Figyelt kérdés
Kezd egyre erősödni a napfény és nekem nagyon fehér bőröm van és az arcomnak nagyon nem tesz jó a nap. Nem is szeretek napon lenni mert egy öt perc után émelygek és rosszul leszek. Van egy fekete csipkés kézi napernyőm és arra gondoltam, hogy használhatnám. Ti is szoktatok napernyőt hordani? Nem néznek furán rátok az utcán? Nekem egyszer még azért is beszóltak, hogy minek hordok esernyőt nem is esik az eső(mindezt úgy, hogy az intelligens úr egy fedett bár alatt ült így igen, őt nyilván nem érte az eső :D) Szóval kicsit önbizalomhiányos vagyok és félek attól, hogy beszólnának miatta :(2014. márc. 12. 14:52
1/11 anonim válasza:
Nem, nem hordok. Nem múltszázad eleji kisasszony vagyok és nem is gótloli.
Ellenben fényvédőt mindig kenek az arcomra és a kalap, sapka is előkerül majd, ha már tényleg olyan erős lesz a napsugárzás.
2/11 anonim válasza:
Én nem hordanék, eléggé öregasszonyos stílust idézne meg.
3/11 anonim válasza:
Nem hordanék, viszont egy jó nagy karimájú (szalma)kalapot a fejembe nyomnék és nem törődnék az emberek véleményével.
4/11 anonim válasza:
Én is inkább kalapot mint napernyőt.
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem a napernyő jobban tetszik a kalapnál :) Főleg, hogy a stílusomhoz is illene valamennyire. Szerintem egyáltalán nem öregasszonyos egy szép csipkés napernyő.
2014. márc. 12. 16:15
6/11 anonim válasza:
Hát ha olyan az öltözködési stílusod is, akkor simán hordhatod. Hozzám biztos nem passzolna, meg én nem védekezem egy kis nap elől, max ha már nyár van és 30 fok legalább.
7/11 anonim válasza:
Nem is igazán a napernyő kinézetével van itt a baj, hanem azzal, hogy egyáltalán nem praktikus. Egy délutáni, nyugodt sétán talán még nem okoz gondot fogni, de ha valóban ilyen érzékeny a bőröd, akkor minden helyzetben, még a forgalmas hétköznapokon is védekezned kell a napsugarak ellen. A zsúfolt utcán, buszon, villamoson a nehéz táskáddal együtt nagykabátban emelgetni vagy kétségbeesetten húzogatni az összecsukó-kallantyút, miközben három másik bosszús járókelő hajába/ruhájába akad az ernyő, hát, finoman szólva borzasztóan kényelmetlen.
8/11 anonim válasza:
Nem praktikus és tényleg elég furcsa, nekem is nagyon fehér bőröm van, de sosem hordanék magammal ilyen napernyőt..inkább bekenem magam, hogy ne égjek le.
9/11 anonim válasza:
ha megy a stílusosodhoz, mondjuk victorian goth vagy, akkor simán
ha nem... akkor nemtom... akkor tényleg esernyőnek nézhetik
néha én is megcsodálom ha egy csaj talpig feketében van nyáron, nem értem h nem sül meg, h nem folyik le a sminkje. persze általában vna ilyen kis napernyőjuk is. mondjuk én bírom ha egy csajnak van stílusa, szal semmi bajom ezzel :)
10/11 anonim válasza:
Én nagyon szivesen hordanék! Hol vetted a napernyőt én is szeretnék egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!