Serenity-cica kérdése:
A 75E melltarto meret mekkora furdoruha meretet jelent? Meg hogy van pontosan ez a meretezes dolog?
Figyelt kérdés
nem ertem, ezt a meretezes dolgot. a baratnomnek is 75-os melltartoja van, csak b-s kosarral es nekem joval nagyobb a mellem. meg o vekonyabb is nalam, mig en nem vagyok egy vekony testalkatu. eddig sportmelltartot hordtam, de most megmertem magam es az jott ki egy netes kalkulator szerint, hogy 75E-s a meretem. a mellem 96 cm kozepen merve, a mellem alatt pedig 76.2014. márc. 8. 16:00
11/12 anonim válasza:
Kérdés: találtál végül normális fürdőruhát? Csak mert nekem ugyanígy 75E a méretem és boltban eddig sehol nem leltem normálisat, neten meg már egy órája keresgélek (oké, találtam egy német oldalon 60 eurótól kezdődően, de azt egy picit sokalltam... :D)
12/12 A kérdező kommentje:
igen, talaltam. a decathlonban nagyon jok vannak. en Triumph furdoruhat vettem. 9000 ft-vol, de megeri, hidd el!
2015. aug. 30. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!