Atlagos kinai cuccok, de sok legyen beloluk, vagy pedig kevesebb cucc, de azok nem ilyen vacak kinai aruk? Melyik eri meg?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 15:14
1/9 anonim válasza:
Az én kínai cuccaim nem szarok. Jobb anyagúak és tovább tartanak, mint a plázás ruhák. Titok: nem kínaiban, hanem Kínából veszem őket és tudok válogatni.
2/9 anonim válasza:
Ki lehet fogni jó ruhákat a kínaiban is. De én inkább a 2.-at választom.
3/9 A kérdező kommentje:
Hat en pl soha nem fogtam ki jo kinais cuccokat. Nadrag parszor voltrajtam, es szetszakadt, pedig nem is tapadt ram, a topok olyanok, hogyha nem izzadod szet 10 perc alatt, akkor valoszinuleg kinyulik/osszemeny,szakad. Olyan anyaguk van, hogy majdhogynem atlatszo.
2014. márc. 8. 15:45
4/9 anonim válasza:
Inkább a második , de én pl nadrágot,zoknit,alsóneműt általába a kínaiból veszek és nekem kitartanak.
5/9 anonim válasza:
És ilyenkor jön a megdöbbenés, a plázás cuccok címkéit nézegetve hogy Made in China. Ezzel a gyönyörű mondattal egy ZARA (!) kabát címkéjén találkoztam.
6/9 anonim válasza:
Ha kínaiban veszed, ha nem, minden ruha Kínában készül. Még a márkásak is. Persze vannak kivételek, de az nagyon ritka. Én ott veszek ruhát ahol megtetszik valami, nem érdekel hogy olcsó, drága, kínai, magyar vagy akármi. Egyik sem tart tovább a másiknál. A legnagyobb hiba amit emberek elkövetnek hogy magas hőfokon mossák gépben minden ruhájukat, így tönkre is mennek hamar.
7/9 A kérdező kommentje:
Soha nem mostam magas hofokon, megis az 1.000 Ftos ruhak mindig kifakultak, mig az 5-10.000 Ftos ruhak szepek maradtak, semmi bajuk nem lett(hiaba irta rajtuk, h made in China)
2014. márc. 8. 17:40
8/9 anonim válasza:
Kíniban tényleg szörnyű ruhák vannak. Én inkább vásárolok KICSIT drágábban (C&C-t például nagyon szeretem - néhány kínaiban ugyanannyiért kapsz minőségtelen ruhákat, mint ott minőségieket) kicsivel kevesebb cuccot. Meg a jó öreg turkáló barátunk is mindig jó befektetés lehet.
9/9 anonim válasza:
A Zara ruhák között valóban van kínai. De maga a Zara márka nem is éri meg a pénzét(kivéve ha akció van:D)szerintem. A H&M-ben viszont nagyon jó cuccok vannak amiket megéri megvenni és az Made in Bangladesh. De még sok márka van ami kínai. Ez azért van mert ott olcsóbb a munkaerő, de attól még lehet hogy jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!