Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Randira ez a "cucc"?

Randira ez a "cucc"?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 6. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz. Kiegészítőkkel persze.:)
2014. márc. 6. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem rossz.

Bár nincs még túl hideg és rossz idő ehhez?

Eggyel vastagabb harisnyát és sötétebb szoknyát húznék. Ez elég kényes, és annál kellemetlenebb nincs, mint ha leöntöd, felcsapnak (esővel)... stb. és végig szenveded miatta a randit.

2014. márc. 6. 21:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Kicsit nyári időkre emlékeztet. A fekete és fehér túl ünnepélyes. Vehetnél valami színeset. Mivel csinos a lábad felvehenél egy hosszú szűk színes, vagy farmer nadrágot. Hozzá pedig egy szűk felsőt valami sállal, vagy inggel, vagy boleróval v valamivel kiegészítve, és ahhoz passzoljon a kiegészítőd is. Meg valami bokacipőt inkább. Kicsit lazábban. Kivéve, ha nagyon elegáns étterembe mentek, de ez oda sem jó.
2014. márc. 6. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
27%
Ehhez az összeállításhoz nincs elég jó alakod, bocs. Persze van akinek ez jön be.
2014. márc. 6. 22:17
 5/13 anonim ***** válasza:
38%
Egyetértek az utolsóval! Ehhez a szetthez kövér vagy! vegyél fel valami másmilyet és szinesebb legyen.
2014. márc. 6. 22:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az utolsóval, szerintem nem vagy kövér, viszont nekem sem a felső, sem a szoknya nem tetszik :/
2014. márc. 6. 23:15
 7/13 anonim ***** válasza:
37%

Baratnod szalagavatojara, rokon eskuvojere? Jo a cucc.

Randira? A vilagert se!!!!

Ja es igen, molett vagy ehhez az osszeallitashoz. Figyelj, a feher szoknya alul szelesit, a fekete felso meg felul keskenyit! Folytassam?

2014. márc. 7. 00:02
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem tetszik mert borzalmasan ódivatú. Ha a szoknya nem is, az a fekrte felső tüzre való. De ez ugye ízlés dolga. Amúgy nincs baj vele, jól áll. :)
2014. márc. 7. 06:45
 9/13 anonim ***** válasza:
55%
Tényleg kicsit ódivatú és nem áll jól rajtad szerintem.
2014. márc. 7. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
a szoknya szerintem jo de a felsot konyorgom ne... az a sok strassz vagy mi borzalmas rajta.
2014. márc. 7. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!