11/13 anonim válasza:
Állj, állj, állj! Én már írtam ehhez választ, de elborzaszt, hogy ti miket írtok. Mi az hogy kövér? És akkor így ne legyen egy nő testképzavaros? Ne okozzatok már komplexusokat másoknak, azért, mert nektek esetleg komplexusaitok vannak. Az ember mindenhol csak a tökéleteset látja (ami nem is igazi), és megpróbálja azt elérni, sokszor drasztikus módon. Tudom ,mert tapasztaltam, és a sok ilyen ember, aki nincs magával megelédve, az bántja a többit... Csinos ez a lány, nem gondolom, hogy le kéne kövérezni.
12/13 anonim válasza:
Nem kövér, távolról sem, de nem is tökéletes az alakja. Szerintem azzal nem segítünk ha azt írjuk hogy jól állna ez az összeállítás, amikor hordhatna olyasmit ami nagyságrendekkel jobban állna neki, amiben tényleg csinos lenne.
13/13 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy egy randira miért kell ennyire kiöltözni, de biztos jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!