Rebelle kérdése:
Szerintetek is sok?
Figyelt kérdés
Képzeljétek ,voltam kint külföldön egy jó barátomnál ,mert meghívtak és elmentünk egy nagy üzletbe vásárolni (minden márka volt az ismeletlentol a Chanel-ig) és a gyereke is ott volt , mivel igazából neki akart venni ruhákat.Majd kinéztek egy bábún egy szettet amin volt egy fekete nadrág (99 euró) fekete bor dzseki (1435-rol 900 euróra leárazva) és egy prada cipo ami 445 euró volt.és az eladó vitt sok dolgot oda ,hogy próbálja több méretben és utána az ismerosom mondta ,hogy o szivesen megveszi neki ,csak mivan ha no (mert még nem felnott) és ,akkor kilehet "dobni" .... majd az elado is mondta hát igen ennyi éves gyereknek miért kell ilyen drága cucc.... szerintetek is sok ez a költekeze´s egy gyerekre , vagy mindenki arra költse amire akarja és ha megteheti miért ne ? , köszi elore is ( azért tettem fel ezt a kérdést mert nem tudom most hogy én vagyok hülye vagy ok)2014. febr. 5. 22:10
1/5 anonim válasza:
Szerintem sok. Én a helyében akkor sem vennék neki ennyiért ruhát ha már nem nőne. Hány éves volt a gyerek?
2/5 A kérdező kommentje:
16 lesz.....
2014. febr. 5. 22:19
3/5 anonim válasza:
Én akkor se adnék ki ennyi pénzt egy ruhára ha megtehetném. Valahol a 70ezres kabát és az 50ezres bőrcsizma táján lenne a határ. Most meg ennek talán a harmada (más minőségben nyilván). Más mondjuk arra költi a pénzét amire akarja :).
4/5 anonim válasza:
Szerintem is felesleges pénzkidobás. Ha sok pénzem lenne is sajnálnék ennyi pénzt ruhára elszórni, pláne, hogy olcsóbban is tök jókat lehet kapni. Ráadásul így lehet a gyerekből egy elkényeztetett bunkót csinálni.
5/5 anonim válasza:
Ennyi pénzért én már báli ruhát vennék. Se magamnak se másnak nem vennék amúgy ruhát ennyiért!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!