Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki? Mi a velemenyetek...

Nagyon ciki? Mi a velemenyetek errol?

Figyelt kérdés
Szoval volt rajtam egy ruhakombinacio a templomban(vilagoskek elegans kabat, fekete tapados nadrag es vilagoskek magassarku), ezt a kombinaciot pedig felvettem ra 1 honapra egy csajos talalkozasra, es csinaltam kepet, ami felkerult a facebookra.
2014. márc. 7. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem hiszem, hogy Istennek baja lenne a tapadós nadrággal. Vagy a 10 centis magassarkúval. Egyikre sem ismerek utalást a Bibliában. "

ööö... akkor tanulmányozd át alaposabban. Bevallom, én még csak nem is olvastam, meg hívő sem vagyok, de tudom, hogy vannak benne utalások a hiúságról, meg a szemérmes viselkedésről...

2014. márc. 8. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Tehát szerinted benne van, hogy csak bakancsban és lógó ülepű farmerben lehet az Úr házába belépni?

Rajtam sokszor van szűk (tapadós) nadrág és magassarkú - mégsem néztek ki soha a templomból. Azért mert te tra.pli vagy, még nem kell kötözködnöd.

2014. márc. 8. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:

"Tehát szerinted benne van, hogy csak bakancsban és lógó ülepű farmerben lehet az Úr házába belépni?

Rajtam sokszor van szűk (tapadós) nadrág és magassarkú - mégsem néztek ki soha a templomból. Azért mert te tra.pli vagy, még nem kell kötözködnöd."

Nem nekem szólt a megjegyzés, de honnan veszed, hogy a válaszoló trampli? Azért mert úgy gondolja, hogy a templom nem az a hely, ahol a gömbölyödő fenekedet kell mutogatni tapadós nadrágban?

Örülök, ha nem néznek ki, de szerintem ugyanúgy nem való templomba a minden vonalt mutató tapadós nadrág, mint ahogy a miniszoknya vagy a mellkidobós felső.

2014. márc. 8. 20:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Onnan veszem, hogy mi - nőiesen öltözködő nők, nem szoktunk egymásnak így beszólogatni. Ez a tram.lik védjegye.
2014. márc. 9. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!