Nagyon ciki? Mi a velemenyetek errol?
"Nem hiszem, hogy Istennek baja lenne a tapadós nadrággal. Vagy a 10 centis magassarkúval. Egyikre sem ismerek utalást a Bibliában. "
ööö... akkor tanulmányozd át alaposabban. Bevallom, én még csak nem is olvastam, meg hívő sem vagyok, de tudom, hogy vannak benne utalások a hiúságról, meg a szemérmes viselkedésről...
Tehát szerinted benne van, hogy csak bakancsban és lógó ülepű farmerben lehet az Úr házába belépni?
Rajtam sokszor van szűk (tapadós) nadrág és magassarkú - mégsem néztek ki soha a templomból. Azért mert te tra.pli vagy, még nem kell kötözködnöd.
"Tehát szerinted benne van, hogy csak bakancsban és lógó ülepű farmerben lehet az Úr házába belépni?
Rajtam sokszor van szűk (tapadós) nadrág és magassarkú - mégsem néztek ki soha a templomból. Azért mert te tra.pli vagy, még nem kell kötözködnöd."
Nem nekem szólt a megjegyzés, de honnan veszed, hogy a válaszoló trampli? Azért mert úgy gondolja, hogy a templom nem az a hely, ahol a gömbölyödő fenekedet kell mutogatni tapadós nadrágban?
Örülök, ha nem néznek ki, de szerintem ugyanúgy nem való templomba a minden vonalt mutató tapadós nadrág, mint ahogy a miniszoknya vagy a mellkidobós felső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!