Ciki a gödör haj? Véleményetek?
hahaha
nem gödör-t akartam írni hanem göndört:DDD
Nekem tetszik a göndör haj , hogyha meg mindenki vasalja a haját , és te nem ,akkor legalább kitűnsz közülük:)
A hajadra pedig próbáld ki:vágjatok a végéből , és próbáld ki a Gliss Kur sampon egyik fajtáját , és válaszd ki ami a hajadra a legmegfelelőbb.Sok sikert=)
Egyáltalán nem ciki a göndör haj; s igazat adok az egyik előttem írónak, hogy így kitűnsz a tömegből. :)
Nekem egyenes hajam van, de jobban örülnék neki ha egy icipici hullám lenne benne.
A végéből szerintem is vágass, és használj GLISS KUR-t, nekem is az tette helyre a hajam, azóta nem is törik, s szép csillogó. :)
Sok sikert kívánok! :)
Nem ciki. Nekem pont ez a folyton vasalás nem jön be (holott hálát adhatnék az égnek, mert szögegyenes a hajam), mert olyan halott tőle már az egész fiatal lányok haja is.
Ha göndören hordod a hajad, akkor csak arra kell figyelni, hogy jól legyen levágva, valamint kellő gyakorisággal kell mosni, ápolni, hogy valóban göndör tincsek legyenek, ne szénaboglya.
Ez pl. nagyon szép:
És ez is tetszik:
Nincs is különlegesebb egy ápolt göndör hajnál! :) Amikor meglátok egy szép göndör hajat mindig irigy leszek, hogy de szééép.
Inkább az én hajtípusom ciki, mert se nem göndör, se nem egyenes, szóval idiótán álló hullámos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!