Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki a gödör haj? Véleményetek?

Ciki a gödör haj? Véleményetek?

Figyelt kérdés
csak azért mert mindenkinek vasalt haja van.Én is vasalom,már régtől,nagyon száraz és csúnya lett tőle a hajam.Én nagyon göndör vagyok,de nekem így nem tetszik és szerintem nem is divatos.Ti véleményetek?
2010. máj. 7. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nem ciki, nekem nagyon tetszik a göndör haj, ha szép ápolt.
2010. máj. 7. 12:25
 2/13 A kérdező kommentje:

hahaha

nem gödör-t akartam írni hanem göndört:DDD

2010. máj. 7. 12:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki :)
2010. máj. 7. 12:26
 4/13 anonim válasza:
100%

Nekem tetszik a göndör haj , hogyha meg mindenki vasalja a haját , és te nem ,akkor legalább kitűnsz közülük:)

A hajadra pedig próbáld ki:vágjatok a végéből , és próbáld ki a Gliss Kur sampon egyik fajtáját , és válaszd ki ami a hajadra a legmegfelelőbb.Sok sikert=)

2010. máj. 7. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki a göndör haj; s igazat adok az egyik előttem írónak, hogy így kitűnsz a tömegből. :)

Nekem egyenes hajam van, de jobban örülnék neki ha egy icipici hullám lenne benne.

A végéből szerintem is vágass, és használj GLISS KUR-t, nekem is az tette helyre a hajam, azóta nem is törik, s szép csillogó. :)

Sok sikert kívánok! :)

2010. máj. 7. 12:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki. Nekem pont ez a folyton vasalás nem jön be (holott hálát adhatnék az égnek, mert szögegyenes a hajam), mert olyan halott tőle már az egész fiatal lányok haja is.

Ha göndören hordod a hajad, akkor csak arra kell figyelni, hogy jól legyen levágva, valamint kellő gyakorisággal kell mosni, ápolni, hogy valóban göndör tincsek legyenek, ne szénaboglya.

Ez pl. nagyon szép:

[link]

És ez is tetszik:

[link]

2010. máj. 7. 12:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép és nőies a göndör haj. Nekem meg a szögegyenes, megtépett meg ritka hajak nem tetszenek.
2010. máj. 7. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Nincs is különlegesebb egy ápolt göndör hajnál! :) Amikor meglátok egy szép göndör hajat mindig irigy leszek, hogy de szééép.

Inkább az én hajtípusom ciki, mert se nem göndör, se nem egyenes, szóval idiótán álló hullámos...

2010. máj. 7. 12:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem természetes göndör hajam van és mindenki dicséri.
2010. máj. 7. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
szerintem ne vasald. a természetes a szép, és amúgy is az tönkre teszi a hajad :)
2010. máj. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!