Miért hordja egy csomó R'n'B énekes és más "híresség" így letolva a nadrágját? --->
Mert jobban néz ki mint a tüdőgatya XD
Azért persze túlzásba sem kell esni és nem kell térdig lehúzni a nadrágot.
azért arra kiváncsi lennék hány évesek azok akik azt irják h igy szar meg stb.. :D
hasonlitsátok össze ezt és azt ami nyakig felvan huzva .. ezért igy job.. :D
Hát nem tudom...
15 éves vagyok és sztem nagyon nem néz ki jól, esik le róla a gatya, felhúzni nem tudja rendesen. Az pedig, hogy felhúzza nem azt jelenti, hogy a nyakáig kell felhúzza, mert az tényleg nem szép. De ez sem. Ennyi erővel minek nekik nadrág?
Egy nadrágot normálisan kell felhúzni, és ilyen egyszerű. Attól még lehet valaki f*szagyerek. :D
15/F
Persze, mert akinek nincs kinn a segge a nadrágból, az mind a hónaljáig húzza föl a nadrágot.
Szánalmas.
Valamiért nem vagyok kíváncsi tökidegen emberek hátsójára.
Sőt, az ismerőseimére sem.
Én 15 évesen azt mondom, hogy szar!
Normálisan nem igaz, hogy nem lehet felöltözni! Nézzetek már rájuk könyörgöm!!!
mert a hip hop nak az egyik irényzata vagy hogy mondjamxd nem teljesen hip hop. és a hip hop-osok is igy hordják szerintem ez az egyik.
divatból szerintem csak zac efron hordja.
hmmm... az utolsó válaszolónak van igaza, a hip-hopos dologgal kapcsolatba :)
amúgy én is így hordom.
proli?? hmmm... ne ítélj már ilyen elhamarkodottan, sokak szerint nagyon kiváló stílusom van, attól függetlenül, hogy letolva hordom a nadrágom, minőségi ruhákba járok, szűkített ingek, v-nyakú pólók, elegáns mellény, cipőbe meg nem gagyi tucatot hordok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!