Melyik híresség stílusa jön be a legjobban? Miért?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 15:06
1/13 anonim válasza:
Nekem Blake Lively-é. A haja alapból nagyon tetszik, a Gossip Girlben meg nagyon stílusosan van felöltöztetve. A hétköznapi stílusa is nagyon tetszik.
Kifinomult és elegáns...szerintem.
21/L
2/13 anonim válasza:
Lacey Mosley(Flyleaf.)
Szerintem nagyon szép és tehetséges is. (: Jól öltözik, bejön ez a stílus. :D
3/13 anonim válasza:
Beyoncé.
Nem vékony, mégis nagyon jól bánik a testével, csodásan öltözik. Imádom pl. a farmer cicanacis, hosszú pólós szettjeit.
4/13 anonim válasza:
Kristen Stewart.
Nem olyan, mint a legtöbb 'korabeli' sztár. Szerintem nagyon vagány, laza stílusa van! Nagyon bírom! :)
5/13 maundrel válasza:
Kristen Stewart., Jennyfer Aninston, Kate Hudson...lazák egyszerűek, de tudnak nagyon elegánsak is lenni :D
6/13 anonim válasza:
Victoria Beckham...Teljesen nőies az öltözködése hihetetlen hogy mennyire elegáns.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy képet is raktatok hozzá!!!
És szerintem is Beyoncé stílusa nagyon nyerő!!!
2010. márc. 7. 17:48
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Beyonce, mert az alakja gyönyörű, és mégsem piszkafa. Kate Hudson, mert bájosan szép.
Eva Longoria, mert nagyon szép az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!