Igazából tudom, hogy ez egy nagyon közhelyes kérdés, de nekem mégis nagyon sokat jelentene, mivel rettentően izgulok. Pénteken lesz egy születésnapi buli, ahol ugyanis ott lesz a kiszemeltem és fogalmam sincsen, hogy jelenjek meg előtte, hogy ne legyek túl kihívó, de mégis észrevegyen.. Fontos lenne ha írnátok tanácsokat. Haj, smink, ruha, viselkedés..Hátha van nektek valami bevált praktikátok. Köszönöm :)
2014. márc. 5. 15:07
1/10 anonim válasza:
Ezt így nehéz, hogy semmit se tudni rólad (testalkat, hajszín stb)
Szerintem egy csinos szoknyával (esetleg passzos nadrággal)nadrággal, meg egy nem túl mélyen kivágott, csinosabb felsővel nem lősz mellé. A sötétbarna/fekete szemhéjfesték illik minden szemszínhez.
Viselkedés: ne legyél tolakodó, köszönj oda, aztán ha úgy hozza a helyzet beszélgess vele. És ne próbáld megjátszani magad, vagy olyan témát felhozni, amiről fogalmad sincs.
Sok sikert :)
2014. márc. 5. 15:18
2/10 A kérdező kommentje:
Ohh, tényleg.. azt eléggé lehagytam... 165 cm vagyok és 47 kg, Fenékig érő fekete haj és majdnem fekete szem, világos bőr. Köszönöm szépen a válaszod :)
2014. márc. 5. 15:26
3/10 anonim válasza:
Szia! Fontos kérdés, hogy hány éves vagy.:) A hajad ne a megszokott legyen (ha egyenes a hajad akkor hullámosítsd be) A smink ne legyen túl erős elég ha a szemeidet kiemeld (szemceruza, tus, szempilla spirál). Nem kell rúzs (gondolom nem szeretnél ellenkező hatást elérni), alapozót is csak nagyon minimálisan kenj az arcodra, az apró bőrhibák eltüntetésére (ha túl sokat kensz olyan mintha maszk lenne rajtad). Az öltözködést sem kell túlzásba vinni, végülis ez most az ünnepelt napja. Nem kell köldökig kivágott ruha, sem miniszoknya. Ha fázós vagy akkor nadrág+csini hosszított felsővel. Add önmagad, végülis nem egy másik éned kell, hogy felkeltse az érdeklődését.:) De Mosolyogj, légy vidám mert az nagyon megnyerő kisugárzást ad, beszélgess vele csak találtok valami közös témát.:)
2014. márc. 5. 15:26
4/10 A kérdező kommentje:
Általában ilyen alkalmakkor a kocsiban a pirosnál vagy a dugóban szoktam sminkelni, ami nem a legjobb :D Most kellő figyelmet fordítok rá :) Köszönöm az építő jellegű válaszokat :) és 20 éves vagyok.
2014. márc. 5. 15:29
5/10 anonim válasza:
Ismerős szituáció.:) Hát ennyi idősen szerintem a magassarkú elengedhetetlen, de azért ne 14cm vegyél fel. (Én nem bírnám hosszú ideig benne) Ha a te hejedben lennék fehér blézert egy fekete passzosabb nadrággal és egy arany színű magassarkú az vennék fel. A felső alatta akár lehet aranyszínű is (nagyon színéset nem választanék hozzá) :)
2014. márc. 5. 15:33
6/10 anonim válasza:
*helyedben, bocsánat :)
2014. márc. 5. 15:34
7/10 A kérdező kommentje:
Tudod mit? megfogadom a tanácsodat így ismeretlenül is, és ma hátamra veszem valamelyik bevásárlóközpontot.. tanácstalan ember, bármit elfogad, pláne ha jó az a tanács.. még egyszer köszönöm :)
2014. márc. 5. 15:37
8/10 anonim válasza:
Örülök neki hogy segítettem! :) Remélem találsz majd valami szépet. Jó vásárlást! :)
2014. márc. 5. 16:06
9/10 anonim válasza:
* segíthettem, ez a fránya telefon.
2014. márc. 5. 16:08
10/10 anonim válasza:
Hú, tök szép lehetsz :) Én pasztellszínű holmit (inkább egyberuhát) vennék fel, de egy élénk kiegészítőt viselnék hozzá. A hajamat behullámosítanám. A sminkem pedig natúr lenne. Viselkedés: légy önmagad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!