Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Hogyann legyünk...

Valentina:3 kérdése:

Csajok! Hogyann legyünk nöiesek? :33

Figyelt kérdés
Szeretek sportos lenni de kicsit váltosztatni szeretnék nőissebbb szeretnék lenni :))))

2014. márc. 2. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Nőies ruhában, nőies viselkedéssel.

De ha kislány vagy, hiába minden próbálkozás.

2014. márc. 2. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Belsőleg is jó komolynak lenni,de ettől most eltekintek és a kinézetre koncentrálok.

Szerintem jó ha van saját stílusod.De lehetőleg ne legyél szerintem csicsás.

Szoknyát is hordhatsz,meg nadrágot is.A hajadat szerintem csináld meg szépen,mondjuk hullámosítsd,vagy kontyba,vagy ilyesmi.Ami jól áll.Nem tudom amúgy most milyen a hajad.

Meg hordhatsz blézert is,meg mellényeket.Persze azért tudd hogy mit mivel lehet párosítani.

Hordhatsz kiegészítőket is,például a táska kifejezetten jó lehet.Ha akarsz,hordhatsz pár bizsut is,de abból sem kell egyszerre rengeteg.

Használhatsz parfümöt is,persze a parfümből kinek mi jön be.

A pénztárcádat amúgy nem ismerem,de vásárolhatsz a kínaiban is,ha találsz valamit ami tetszik.Esetleg a turiban is,nem tudom jársz-e oda.Meg még a C&A és a Vögele szerintem kifejezetten nőies.Mondjuk a Vögele-ben sem minden jó szerintem minden korosztálynak,meg az lehet valamivel elegánsabb.Esetleg szerintem jó a Takko is.

Kabátot meg szerintem hordhatsz pl. szövetkabátot is,most tavasz van(lesz) ,úgysem lesz olyan vastag kabátra szükség.

Most próbáltam valahogy leírni,de inkább küldök pár képet,ami szerintem nőies.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. márc. 2. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Talan azzal kene kezdeni,hogy elfelejtitek a tolunk lopott es atkeresztelt uniszexe vagy ne adj isten maris noinek hivott ruhainkat hordani...
2014. márc. 4. 10:39
 4/4 Pizsi16 válasza:
52%
Hát tudod sminkeld magad... a stílusszerint ^^
2014. ápr. 11. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!