Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A barátom 5 hónapja dobott és...

A barátom 5 hónapja dobott és utál is. De én nem utálom. Már a másik osztálytársamba szerelmes. Igazából szeretném, ha újra szeretne, de ha nem is úgy, legalább barátok legyünk. Talán én nem vagyok túl mosolygos és vidám mint az a másik csaj?

Figyelt kérdés
4. osztály júniusában estünk egymásba és 5. osztály szeptemberében vallottuk be egymásnak. Igazából nagyon hiányzik a negyedik osztály, mivel akkor még nem ment el a legjobb barinőm is.
2009. márc. 9. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Ömm,itt mi a kérdés? Az,h az a másik csaj mosolygósabb-e? Én azt nem tudhatom,mert nem ismerlek titeket...:/
2009. márc. 9. 17:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az a lány talán szebb volt, mivel vidám meg mosolygosabb volt mint én.
2009. márc. 10. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Mit keres itt ez a kérdés? Szövegértés, vagy ilyesmi?
2009. márc. 13. 09:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Ebben kérlek szépen az a KÉRDÉS, hogy szépség miatt választotta volna-e az a fiú azt a csajt.

Ha nem érted NE válaszolj OKOSKÁM!

2009. márc. 15. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
És most mondd el szépen, hogy miért kellett minket ilyen szépen leszavazni? Mi honnan a francból tudjuk, hogy miért választotta azt a másik csajt? Nem ismerem sem őt,sem téged, sem pedig az exedet, szal gőzöm nincs! Ezt olyantól kéne megkérdezned, aki ismer titeket és nem itt. Lehet, hogy egyszerűen megunt téged, nem tudom és sztem nem is fogom tudni. Kérdezd meg tőle!
2009. márc. 22. 18:49
 6/8 anonim válasza:
őszintén szólva.... ilyen csajt énis dobnék mint te ebből a néhány mondatodból itélve
2009. ápr. 19. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Igazán felesleges így erölködnötök a "jó" akaratotokkal, főleg, hogy már nincs is semmi értelme.

Szerintem most biztos azt mondjátok magatokban, hogy milyen kis hülye lehetek, pedig nem igaz.Tudjátok egy ilyen weblapon egyáltalán nem az a lényeg, hogy kit sértsünk meg a legeslegjobban, hanem az, hogy próbáljunk minnél többet segíteni egymáson.

Nagyon remélem, hogy ezzel rajtad segíthettem (az utolsó kommentesre igazán jellemző). ;)

2009. ápr. 20. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:

igen csak aza baj h nem tudjuk mi a kérdés...

talán az hogy hogy hódíthatnád viszaa??

ha igen akkor ez HOL VAN FELTÉVE

gondolom 13éves vagy :D

2009. máj. 20. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!