Mik legyünk? Nyakamon a farsang.
Figyelt kérdés
egy 6.os osztály mi tud lenni farsangkor? ötleteket kérnék! írjatok!2010. jan. 7. 18:20
1/6 anonim válasza:
Nekünk is volt hatodikba "farsangi buli" nem öltözött be senki ez csak amolyan indok volt egy kis összejövetelre:D
Mert nálatok kötelező beöltözni?
2/6 A kérdező kommentje:
igen,azaz ez egy farsangi bál ahol mindenki beöltözik! és úgy kéne hogy csoportosan pl.: tavaly gésák voltak a lányok a fiúk pedig nindzsák
2010. jan. 7. 19:19
3/6 anonim válasza:
lehetne ilyen disney összejövetel... micimackó, mikiegér, hercegnő, és mindenféle disneys figura mindenki... Mondjuk hófehérke és a hét törpe külön kis társaság lehetne akár. vagy a 101 kiskutya osztályszinten megformálható:D Szörnyellával az élen, aki mondjuk az ofő, ha bevonható.
4/6 anonim válasza:
indián lányok és cowboy fiúk:) vagy bohócok és pantimimesek.
5/6 anonim válasza:
Sablon és nem nagy szám, de nem kell rá sokat költeni és egyszerű.
Angyalok és ördögök. A csajok lehetnek angyalok szárnyakkal a pasik meg feltesznek ilyen fejdíszt szarvakat, lehet olyat kapni de csinálni is tudtok szerintem ha mást nem papírból.
Én nem csinálnék magamból hülyét vele, de szerintem végső esetben megteszi ha már ti így farsangoztok...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ott mindenki "hüljyét csinál" magábol mert eleve hülyéskedünk!
2010. jan. 7. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!