Mi lehet ez a nyakamon?
Figyelt kérdés
a nyakam hátsó részén(amit takar a hajam) tnap észrevettem hogy elkezd nőlni valami csomó. Azt mondják hogy pattanás,de ez nagyobb mint 1 pattanás...
Piros,és fáj ha hozzáérek.
Mi lehet ez?
16/L
2009. szept. 7. 21:43
1/6 anonim válasza:
Na figyu! Voltál-e külföldön az elmúlt 90 napban? Ha igen, akkor elképzelhető, hogy megfertőztek valami karanténnel. De először menj el az orvoshoz és ha pattanás, akkor kinyomja, és ami kijön belőle, azt el kell vinned a járvány ügyi köszponba. ott megnézik hogy vírusos-e ha nem akor lehet hogy valami burjánzik. lehet hogy a harmadik szemed fejlődik ki.
2/6 A kérdező kommentje:
...
nem voltam külföldön
2009. szept. 7. 22:18
3/6 anonim válasza:
bezz ez mi volt ez az előző válasz?:S
Am nekem is volt már hasonló, h nem akartam elhinni h az valóban pattanás, mert annyira fájt, de végül kiderült h mégis csak az (csak a nagyobb fajtából:P).
4/6 anonim válasza:
*bazz
(jah és az első válaszra gondoltam nem a kérdező kommentjére):P
5/6 anonim válasza:
pattanás...hidd el,gonosz fajták is vannak :S
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
megpróbáljuk kinyomni?vagy hagyjuk amig elmúllik magától?
2009. szept. 8. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!