A nyakamon nagyon kilátszanak a porcok (vagy mik). Később fog még változni?
Figyelt kérdés
Ezt a kérdést egyszer már feltettem,de értelmes válasz nem jött rá.Teszek róla képet is.Ez nem az én nyakam,de hasonló az enyém is,csak nekem jobban látszik.Főleg ha hátra hajtom a fejem.
A kérdésem az lenne hogy később kevésbé látszik majd,vagy fogadjam el ilyennek?Mi ez?
Itt a kép: [link]
2011. jún. 30. 13:27
1/2 anonim válasza:
A légcsövednek a porcai. A férfiaknál ezt hívják ádámcsutkának, egyes nőknél is jobban látszik. Túl nagy jelentőséget tulajdonítasz neki, senki nem törődik vele, neked mennyire dudorodik ki. Társaságban meg így valószínűleg amúgy sem hajtod hátra fejed:) no para. Egyik barátnőmnek is eléggé jól látszó van, mégis gyönyörű és bomlanak utána a pasik.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
2011. jún. 30. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!