Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti még téli kabátot hordotok/f...

Ti még téli kabátot hordotok/fogtok hordani? Szerintetek nem ciki már?

Figyelt kérdés
kabát,tél,téli

2014. márc. 1. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha fázol és úgy érzed, még neked hűvös van, akkor nem gáz, sokan hordanak még nagyobb kabátot.
2014. márc. 1. 16:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha fáznék, akkor baromira nem érdekelne, hogy ciki-e vagy sem, de azért itt Pesten most 20 fokot mutat a hőmérő, nem lenne kedvem téli kabátot felvenni.
2014. márc. 1. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
reggel azért elég hideg van, de jövő héttől én is vékonyabb kabátban megyek. délután már úgy is meleg lesz
2014. márc. 1. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én még mindig télit hordok, mert este, ha nem süt a nap, továbbra sincs meleg..ebben semmi ciki nincs, ha fázol, hordjad.
2014. márc. 1. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én még nem érzem hogy melegem lenne a téli kabátban, szóval azt hordom. Ha melegem lesz majd veszek vékonyabbat.
2014. márc. 1. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is még azt hordom, mert fázósabb vagyok. Nem érdekel, ha ciki, nem fogok ezért megfázni :D
2014. márc. 1. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!