Ciki a téli irhabundás kabát?
Figyelt kérdés
Barna szinű,nyakán és a kezén szőrmés,comb felettig érő.
Vélemények?
2009. nov. 17. 16:35
1/5 anonim válasza:
Szerintem csúnyán néz ki de ha te szeretnéd felvenni akkor vegyed! ;)
3/5 anonim válasza:
Vannak puha és bársonyosbőrű irhabundák,ha ezeknek a préme vastag és selymes, akkor kellemes viselet zord időben,és szép is.Én legalábbis imádom őket!
4/5 anonim válasza:
Az előző vagyok.Fiatalokat nem sokat látni ilyenben,inkább közép- és idősebb korúakat.
Lehet hogy nem divat most,de ha szereted ne törődj mással,hordd!Ha nagy hideg lesz még irigyelnek is a meleg cuccért lehet, titkon.És a nőket széppé teszi (szerintem)a szőrme.
5/5 anonim válasza:
Egy bokáig érőbe,nagyon vastagba(nőibe),szivesen beburkolóznék néha amikor fagyos szél fúj,de nemigen lehet,mert hapsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!