Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szürke egérnek érzem magam,...

Szürke egérnek érzem magam, mivel segíthetnék magamon?

Figyelt kérdés

Gesztenyebarna a hajam. Sötétkék farmernadrágot hordok mindig (van belőle több), és a téli/őszi fölsőim szinte mind szürke és fekete :S:S:S Ebben az évben nem vettem magamnak felsőt, és most nincs is rá pénzünk :(

De olyan unalmasnak találom magam a szürke kardigán, fekete pulcsi, sötétbarna haj..............................

Ötleteket tudnátok adni? :$

2009. dec. 11. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Egy kis pirosító az arcra! 300 ft-ért már kapsz a 100 ft-osban. MIndig fesd ki aszemed s tegyél fülbevalót-akármilyet.Nagyon sokat számít.

Ha találtok egy jó turkálót, kilósat, ott már pár száz forintért is vehetsz pár színes blúzt vagy kendőt.

Mi mindig azt nézzük, melyik a vékony finom anyag, az tényleg csak 100 vagy 200 ft.

Nézz körül a rokonságban! Kitől örökölhetnél valamit? Kérdezd meg nyugodtan! Sokan örülnek, ha jó helyre tudják adni a megunt/kinőtt ruháikat!

Lakkozd a körmöd! Az is sokat ér! A hajadból készíts különböző frizurákat!

Hány éves vagy?Hány kiló?Lány vagy? Mert ha fiú, akkor inkább hanyagold a lakkot :)

hány cm, hol laksz?

2009. dec. 11. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
festesd be a hajad! vagy melíroztasd, vaaaagy... csak tetess bele 1 csíkot valami különleges színnel:)
2009. dec. 11. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudsz hajfestéket venni 800-100 forintért is,kipróbálhatnál egy új hajszínt.Ha ügyes vagy,vághatsz magadnak frufrut,teljeset,vagy féloldalasat,vagy ha nem bízol magadban,lehet,hogy anyud is tudna vágni Neked,ha ügyes.Finoman fesd magad,ne feltűnően,egy pici alapozó,szájfény,ilyesmik.Ha eddig lapos cipőben jártál,válts magassarkúra.Ha eddig sportos voltál,válts elegánsabbra.Nézz körül a régi cuccaid között,hátha vannak régi darabok,amiket fel tudsz dobni akár egy sállal,nyaklánccal,fülbevalóval is.
2009. dec. 11. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, meg szerintem egy csinos akár vastag-vékony övvel is feltudnád dobni a farmerodat, akármilyennel. Vagy ajánlom neked a HÉDA üzletet (Angol használtruha) ha kell cím akkor írj, én ott vettem egy eredeti alig használt Adidas pulcsit csupán 2000 forintért:) Ha kicsit sporolsz, szerintem látogass el és nézelödj mert polók 500 forint körül mozognak. Még az invázió egy olcsó hely amiben szintén rengeteg színes cuccok vannak. Akár ha lesz pénz akkor egy új, csinos cipő is beválhat vagy akár egy új táska(nekem az nagyon bevált:)). Tudom csak olyan dolgokat soroltam ami pénzesek. Remélem azért tudtam segíteni!
2010. ápr. 8. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!