Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek fel az...

Szerintetek mit vegyek fel az iskola bulira?

Figyelt kérdés
Szóval pénteken az iskolában lesz ilyen farsangi buli a tornateremben szokták tartani, bevan sötétitve van disco fény, dj..... Tehát ilyen kis bulizos ruha kéne. Küldhettek fotokat is. Előre is köszönöm. Az biztos hogy nadrág lesz rajtam nem szoknya és inkább felsőket küldjetek meg cipőt. Meg akkor ahoz hogy sminkeljem ki magam? Smink tippeket is küldhettek. Szoval ilyen bulizos ruha kellene amibe nem lesz meleg mert a 8. osztályosok jó bulikat szoktak tartani. 14/L és álltalában 12, 13, 14, 15 évesek szoktak ott leni.
2014. febr. 26. 15:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Csőfarmer(mondjuk fekete),magassarkú(pl.5-6 cm,telitalpú),Blézer(fekete),Valami világos színű póló,top.Spirál,szemcerka,esetleg alapozó.
2014. febr. 26. 15:48
 2/3 anonim válasza:
Nálunk is volt hasonló buli :) én pánt nélküli fekete testhez simuló ruhában voltam, amin fehér minta volt, és mivel nagyon magas vagyok ezért egy topánkát vettem fel hozzá. a hajam úgy volt ahogy szokott lenni, a sminkem fekete volt, a szemhéjamat kicsit jobban kifestettem barnára. vörös hajam van, így tökéletes volt minden :D és még az sem zavart, hogy nem vagyok vékony, mivel a ruhának olyan mintázata volt hogy karcsúsított :D szóval szerintem egy egyszerű pánt nélküli felsőt vegyél fel, ha alacsony vagy magassarkúval, ha magas akkor topánkával. a hajad maradhat kiengedve, én nem tettem semmilyen csattot a hajamba, szeretem ha egyszerű a hajam :D a szemedet meg a ruhádhoz megfelelő színekkel fesd ki, vagy csak simán barnára vagy feketére :D 14/L
2014. febr. 26. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat a blézer+csőnadrág megoldás tetszik.
2014. febr. 26. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!