Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy idióta matek tanárom!...

Van egy idióta matek tanárom! Holnap összefognak az iskola diákjai hogy rugják ki. Kérdést:Részt vegyek-e az összefogáson de akkor kockáztassam azt is hogy nem fog összejönni és szivatgatni fog?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 19:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Próba,szerencse
2010. febr. 17. 19:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hogy fognak össze a diákok?
2010. febr. 17. 19:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Elmondjuk a próblémáinkat az igazgatónak, aláírásgyűjtés hát ezek lesznek!
2010. febr. 17. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kirugatás erős volna. Inkább csak kérjetek egy másik tanárt.
2010. febr. 17. 19:29
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Meg kell szokni, hogy nem csak olyan emberekkel vagyunk körülvéve, akik szimpik. Ha dolgozni fogsz és a főnöködet nem fogod szeretni akk mit fogsz csinálni? A tanárnak is kellemetlenül fog esni és szerintem ti sem fogjátok elérni célotokat.
2010. febr. 17. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
sztem nyugodtan részt vehetsz benne. a matek tanár úysem fogja tudni pontosan kik azok akik szervezkednek ellene sztem. de egyébként nem hinném hogy ki fogják rúgni. max másik tanárt kaptok.
2010. febr. 17. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
66%
Én aláírás gyűjtögetős baromságban nem lennék benne. Inkább addig idegelném, amíg pofon nem vág. Akkor meg úgyis kiteszik.
2010. febr. 17. 19:54
 8/13 anonim ***** válasza:
51%
Pff, óvoda... Én nem vennék részt benne. Kirúgni ígysem fogják.
2010. febr. 17. 20:53
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy idióta?Miben nyilvánul meg ez?
2010. febr. 18. 00:08
 10/13 anonim ***** válasza:
75%

szerintem menj el nyugodtan...am meg mi nem tudhatjuk téll, h miben nyilvánul meg, h "idióta", mert ha vmi olyat szokott tenni, ammi miatt tényleg kell lépni, akkor az nem elég, h kikészítitek, v egy vki próbál tenni ellenne. Igenis is vannak olyan tanárok, akik eltévesztették a szakmájukat, és nem lenne szabad gyerekek/diákok közelébe engedni. És ezek ellen csak csoportosan lehet bármit is elérni. Sajnos így sem biztos, h tesznek ellene.

Példa rá, hogy mi van akk, ha nem fognak össze a diákok:

A mi sulinkban egy kertésszel volt baj. Ugyan én nem láttam egyszer sem, de egész osztályok állították, hogy tesi órán stírőlte őket, beszólogatott nekik, meg felvette őket, ahogy futottak...először én sem hittem el, csak mikor a barátnőm mondta, meg az egész osztályában a lányok (és nem ők vtak az egyetlen osztály). Aztán egy-kettő embert ment az igazgatóhoz,mert legtöbben nem merték felvállalni, mert féltek és az lett a vége, h a diákoknak bocsánatot kellett kérniük, hogy megvádolták...

kívülállóként nem tudhatom biztosra, de azért nem hiszem, h osztályok fogtak vna így össze....

2010. febr. 18. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!