Szerintetek mit vegyek fel iskola buliba? (többi lent)
hát 2 lehetőség van vagy menj ugy ahogy leirtad mert az is jó de azért feldobhatod egy kis - és szép sminkel és fülbevalóval vagy nyakláncal - és akkor önmagad lehetsz ;
vagy te is miniruhát vagy szoknyát veszel fel főleg ha nem jellemző rád az ilyen öltözködés okozhatsz meglepetést vele ami nem biztos hogy rossz ( lehet nagyon jol fog állni)csak el kell döntened mit szeretnél önmagadlenni vagy meglepetést okozni
Szerintem nyugodtan mehetsz így. Én sem szoktam kiöltözni. Nálunk is mindig mindenki koktélruhába, magassarkúba, full sminkben jelent meg az ilyeneken, amit nem értettem. Mindennap látják egymást a suliban sima, hétköznapi ruhában, tesi órán kiizzadva, de ilyenkor úgy viselkednek minta így születtek volna. Nem is tudtam menni a cipőjükben, meg nyavalyogtak, hogy milyen kényelmetlen a ruhájuk, meg tönkrement a hajuk. Értem én, hogy haladni kell a korral, meg már minden tizenéves ilyen, de szerintem hülyeség és felesleges. Persze kiöltözhetsz, ha szeretnél, csak...nem tudom...szóval. Nálunk farsangon is mindig r*bancnak öltöztek, csak változatosan r*bis boszorkány, r*bis orvos, r*bis állat, r*bis tündér... Én kicsit valóban hülyén éreztem magam ilyenkor, de nem fogok így kinézni, de bizonyára én vagyok a hülye...
16/l
*15/l
:) Na, jó mára azt hiszem befejeztem...
Szerintem azért kicsit jobban kiöltözhetnél...pl tornacipő helyett valami csini csizma? (lapos talpú is lehet, de a tornacipő szerintem erős túlzás lenne)
Én pl iszonyodom a kiöltözéstől, szoknyáktól...az iskolai buliba mégis kiöltöztem mindig, és nem azért, mert így kell, hanem mert kicsit jó volt más bőrébe bújni...viszont ha tényleg így mész, egy minimális sminket azért tegyél fel, hogy ne legyen ilyen hétköznapi az összhatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!