Mért vesznek fel a nők leggings alá még harisnyát/térdfixet?
Nos, nem egyszer láttam ilyet, és számomra teljesen érthetetlen a dolog: aki hosszú(térd alatti, vagy bokáig érő)leggings-t vesz fel, mért vesz fel még alá testszínű harisnyát/térdfixet? Ha azért, mert fázik, akkor mért nem vesz fel szimplán harist, vagy valami? A leggingsnek nem pont az a lényege, hogy "nem ér végig"? Ha meg azt akarja, hogy "végig érjen", akkor már szerintem ízlésesebb, ha nem kombinálja a kettőt, hanem szimplán felvesz egy harist.
Sok lány ismerősömet kérdeztem már erről, de érdemi választ nem kaptam még. Hátha majd itt.
A térdfix nálam a sohasemmihezsemmilyenkörülményekközött kategória, viszont leggings alá testszínű vékony harisnyát venni nem bűn, és szerintem nem néz ki rondán, igazából a hozzászólok felháborodását sem értem, mert gyakorlatilag olyan mintha a leggings alatt testszínűben folytatódna a dolog. Sőt, olyat is tudok, hogy van aki két vékony testszínű harisnyát vesz fel és nem feltétlenül fázásiból, hanem mert a két harisnyának egymáson más a fénytörése, ami érdekes. (Ezt hívják multilayernek a harisnyakedvelők).
Szóval szerintem nem bűn ha minta nélküli testszínű harisnyára megy a leggings, mert max a leggings alatti kivillanó lábrész is kap egy szép, fényes, szexis, de mégis átlátszó burkolatot.
Térdfixet viszont semmihez, még nadrághoz sem, amiben nem látszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!