8. osok/Idősebbek! Ti magassarkúban ballagtok/ballagtatok?
Figyelt kérdés
Ha igen,hány cm-esben?Platformos volt?Többi osztálytársad miben volt?;)2014. febr. 23. 09:27
11/27 A kérdező kommentje:
Hát nálunk a ..hogy mondjam,közönségesebb réteg(kb.5-6 lány) ilyen 13-14 centisekben lesznek kb.De mindenki magassarkúban lesz.:)
2014. febr. 23. 11:44
12/27 anonim válasza:
Nekem egy kis masnis ballerinám lesz, a többieknek kb. 3-4 cm-es sarokkal. Szívesen hordanék én is magassarkút, csak sajnos 33-as lábbal elég nehéz találni.
15/L
13/27 anonim válasza:
#8 vagyok az elsőt olyan 6-7 cm-re saccolom. Én ettől egy kb1,5-2 cm-mel magasabbat vennék fel, az ideális 7cm sarok+2 cm platform;)
14/27 anonim válasza:
Szerintem a sarok ne legyen több 6 cm-nél mert azokban már nehéz megmaradni és szépen járni is, aki nem gyakorlott benne az csak nevetséges lesz. Na meg ne tűsarkú legyen, hanem minél szélesebb, annál jobb.
15/27 anonim válasza:
Szia :)
En 8cmbe ballagok 2cm platformmal :D.
A baratnoim is kb :)
16/27 anonim válasza:
én ebbe fogok ballagni :) [link] 14/l
17/27 A kérdező kommentje:
Igen,én is valamilyen vastagabb sarkút keresek..csak nem találok..:( Valószínű 8 cm-es lesz a sarka,a platform meg 2.Pánt nélkülit akarok.Szerintetek harisnyával vegyem fel? :) Lesz vagy 35 fok június 13.-án,meg fogok benne sülni..:D De mégiscsak úgy illene..Szerintetek? Nem fog kicsúszni a lábam a magassarkúból harisnyával? :) Köszi a válaszokat,jöhet még!:))
2014. febr. 23. 15:26
18/27 anonim válasza:
Kicsúszni semmiképpen nem fog harisnyával, legalábbis nekem nem volt rá példa. Mondjuk az én cipőm amolyan Hamupipőke-szindróma volt, pontosan illett/illik a lábamra, de az egy számmal nagyobból, ami meg kényelmes lett volna, abból kiléptem. :/
Nálunk mindenki harisnyában volt, pedig 37 °C körül volt, nem volt jobban melegem, mintha nem lett volna rajtam, de kényelmesebbnek kényelmesebb, legalábbis nekem.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy harisnyás-pippi,sőt sose hordok,de a ballagásomra illene..:D Fotózásra is ? :)
2014. febr. 23. 19:54
20/27 anonim válasza:
En laposban voltam mert fiunak kicsit hulyen nezne ki a magassarku...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!