Mi a véleményetek a magassarkúban, tűsarkúban való autóvezetésről? Nemet, kort írj
Figyelt kérdés
Próbáltad már , tudsz benne vezetni , nem tudsz mert..................2014. jan. 22. 15:33
1/7 anonim válasza:
Én próbáltam már, de nem esik úgy lábra a pedál, szóval nem vezetek magassarkúban autót.
24N
Nem egyébként mért kell? Nehezen tudom elképzelni, hogy fiúk tömegesen vezetnének autót tűsarkúban:D
2/7 anonim válasza:
mi értelme tűsarkúban vezetni csajok? balesetveszélyes, nem kicsit, nagyon!
vegyétek szépen le a cipőt nyáron és vezessetek úgy, mezítláb, nem para, én is úgy szoktam.
vagy tartsatok a kocsiban egy vezetős balerina cipőt
3/7 anonim válasza:
Nekem is van váltócipőm az ilyen esetekre.
Magassarkúban, főleg nyáron, szandálban, egyáltalán nem érzem én sem biztonságosnak így a vezetést!
25N
4/7 A kérdező kommentje:
Nemet csak azért mert ha pasik is hozzászólnak .
Nem mint tapasztalatként hanem mint "szemtanúként" , barátnő , feleség szokott-e ,igen ,nem .
2014. jan. 22. 16:05
5/7 anonim válasza:
Előfordult, nem tűsarkúban de magassarkúban, nem annyira vészes mint gondoltam, de nem igazán kényelmes, 15 percnél hosszabb útra nem igazán vállalnám. Mezítláb viszont tuti nem vezetnék :). 32N
6/7 anonim válasza:
miért nem vezetnél mezítláb? nincs fűtés a kocsidba?
7/7 anonim válasza:
Félnék hogy lecsúszik a pedálról a lábam, meg fura az egész gondolta, hogy keskenyebb a pedál mint a lábam, és nincs a kettő közt "merevítés", belenyomódna a talpamba, ilyesmi. Meg amúgyis utcai cipővel nyomkodjuk, nem lenne guszta hozzáérnem a bőrömmel :) (ez utóbbi lehet hogy beteges, de én alapból undorodom attól hogy hozzáérjek bárki lábfejéhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!