Lányok, ti szoktatok hétköznap (pl. suliba, munkahelyre) ruhát hordani?
én igen, egyetemre járok, de leginkább tavasz-nyár-őszi évszakban, és mindenféle stílusút (A-vonalú/ mell alatt bővülő/ szűk ruci/ színes/ mintás/ ujjatlan/ pántos/ rövid ujjú/ bő szoknyás/ denevérujjú és alul szűk/ kivágott/ nem kivágott...) a szekrényemben csak szoknyák és ilyen egybe részes ruhák vannak.
21/L
Egyetemre és munkahelyre is járok egyberuhában. Bár a munkahelyemen nem elvárás, egyetemen alap a kulturált megjelenés. Mind csinosan öltözünk, meg valamilyen szinten el is várják tőlünk.
Inkább az egyszerűbb fazonú egyberuhákat kedvelem, nyáron viszont a mintástól és fodrostól kezdve mindenfélét szeretek hordani.
19L
Nekem kényelmetlen, így ritkán hordom, de mivel nem vagyok túl nőcis, ezért az a pár is kicsit extrémebb az átlagnál, amiket néha hordok.
Nem nagyon tudok linkelni. Az egyik ruha felül fekete, alul meg fekete-fehér csíkos és oldalt van két nagyobb zsebe. A másik sötétkék, elöl végig gombos és szintén oldalt két nagyobb zsebbel, ami drapp.
24 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!