Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen felső áll jól kis...

Milyen felső áll jól kis mellű nőknek?

Figyelt kérdés
Nincs mit "kirakni", így elég nagy fejtörést okoz milyen koktélruhát is vegyek egy barátom közelgő esküvőjére. Spagetti pántos, fél vállas, nyakba akasztós, váll nélküli.... Leginkább az utóbbi tetszik, viszont igazán egyiket sem tudom elképzelni mell "nélkül". A legésszerűbb lenne bemenni egy boltba és felpróbálni a lehető legtöbb variációt, de sajna csak 2-3 hét múlva jutok ilyen helyre, akkor pedig már vennem is kell valamit, január elején esküvő! Szerintetek?? A varratás is eszembe jutott már, de amíg nem tudom melyik állhat jól, addig nem szeretnék ennyi pénzt kiadni rá. Nagyon megköszönném a válaszokat! Mi az a szabás, ami nagyobbít, ami még kisebbnek látszat, apró praktikákra vagyok kíváncsi!
2009. dec. 9. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A "V" kivágású felsők,denevér ujjúak!Vagy pl. lehetne olyan a koktélruha, hogy a háta van kivágva és, akkor oda terelődik a figyelem nem pedig a melledre!Vagy tudok egy jó ruhát,ami sztem neked jó lenne!Burda nevezetű újságban van benne egy szatén zöld ruha(féloldalas a teteje,szóval az egyik vállad fog kilátszódni belőle és az alja és féloldalas),decemberi kiadásban!Vedd meg az újságot!Szabásminta is van benne és így a varrónő is könnyebben megcsinálja, ha úgy döntesz, hogy varratsz!Egyszerű ruha!Sajnos az oldalra még nem tették fel a képet rólla én meg nemtok scannelni!Link az újságról: [link]
2009. dec. 9. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármilyet vehetsz fel aminek nincs mély kivágása. Nem kell szégyellni a kis melleket, nem te vagy az egyetlen akinek kicsi. Vegyél olyan ruhát ami tetszik.

Esetleg fűzős felső kicsit felnyomja őket... ha muszáj.

2009. dec. 9. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézegess Keira Knightley-ról és Kate Hudson-ról koktélruhás képeket. Nekik is kicsi a mellük, mégis mindig nagyon csinosak.
2009. dec. 11. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!