Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szóval arra szeretnék választ...

Szóval arra szeretnék választ kapni szerintetek milyen ruhák, felsők állnak jól a kis mellű nőknek?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok és melleknek nem is nevezhetném azt amim van, de ezt elfogadom és van ennek előnye, de talán az öltözködéssel lehet ellensúlyozni ezt a dolgot! Szerintetek? Várom a tanácsokat!
2011. júl. 17. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek nagy melleim :/ igaz én fiatalabb vagyok mint te ... de szerintem azok amik mell részen gumis anyagból van nekem vannak olyan felsőim ... és úgynéznek ki hogy lefelé tágul mintha szoknya lenne (:
2011. júl. 18. 12:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is viszonylag kis melleim vannak.

A lényeg, hogy a felsőd legyen részletgazdag, fodros vagy színes. A fazonja legyen nőies, tehát ne legyen sima trikó, vagy basic póló. Legyen empír vonalú, tehát mell alatt húzott. Jól áll még a V-nyak, a kerek nyakkivágás, és a csónaknyak. A nyakban kötős felsők nagyobbítják a mellet.

Ami még fontos, hogy ne hordj túl feszülős felsőket, mert az nem előnyös.

2011. júl. 18. 14:02
 3/3 ívy1 ***** válasza:
Az előttem lévőket még annyival kiegészíteném hogy,inkább a lábaidra irányítsd a figyelmet,hordj olyanokat ami miatt azt nézik.
2011. júl. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!