Milyen fürdőrucit ajánlotok lógós mellű nőknek? 18 vagyok és tanácstalan.
egy 18 éves tanácstalan szingli csaj vagyok jelenleg, Itt a nyár, itt a strandzsezon, s szeretnék egy több részes fürdőruhát...
Trikini meg Bikini tök szexyn néz ki:D
a testalkatom elég jó enyhén széles csípő, hosszú haj feszes popsi nagy mellek amit a fiuk nagyja imád.....(elnézést az egoizmusért)
1 hete kaptam egy rokonomtól egy fürdőruhát ami ilyen totál szexi középütt megkötő láttam képeken nagyon jól áll a nőknek... erre felvettem és rájöttem h egyáltalán nem áll jól nekem... ugyanis a mellem 95C méret szóval enyhén lelóg és nem áll jól a fürdőruha...
Ekkor rádöbbentem, hogy a mostani fürdőruhákat mind kismellű embereknek készitik... odaadtam féltestvéremnek, akinek egyből jól állt mert neki 75A-s mérete van..
Mostanság a nagymellű nőknek miért nem csinálnak jó ruhákat???
Mit tegyek? Jól akarok kinézni, nem mint egy idióta..
igaza van az előttem szólónak. csak annnyit még, hogy olyat keress ha tudsz aminek a hátulja olyan cstos mint a melltartóé
mert nekem sima madzagos és egy csomószor elcsúszik. elég kellemetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!