Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen fürdőrucit ajánlotok...

Milyen fürdőrucit ajánlotok lógós mellű nőknek? 18 vagyok és tanácstalan.

Figyelt kérdés

egy 18 éves tanácstalan szingli csaj vagyok jelenleg, Itt a nyár, itt a strandzsezon, s szeretnék egy több részes fürdőruhát...

Trikini meg Bikini tök szexyn néz ki:D

a testalkatom elég jó enyhén széles csípő, hosszú haj feszes popsi nagy mellek amit a fiuk nagyja imád.....(elnézést az egoizmusért)

1 hete kaptam egy rokonomtól egy fürdőruhát ami ilyen totál szexi középütt megkötő láttam képeken nagyon jól áll a nőknek... erre felvettem és rájöttem h egyáltalán nem áll jól nekem... ugyanis a mellem 95C méret szóval enyhén lelóg és nem áll jól a fürdőruha...

Ekkor rádöbbentem, hogy a mostani fürdőruhákat mind kismellű embereknek készitik... odaadtam féltestvéremnek, akinek egyből jól állt mert neki 75A-s mérete van..

Mostanság a nagymellű nőknek miért nem csinálnak jó ruhákat???

Mit tegyek? Jól akarok kinézni, nem mint egy idióta..

2009. máj. 3. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyakba kötőset keress de ne háromszöget, hanem merevítőset. Kosarasat. Hihetetlen formákat bír csinálni. Nekem ez vált be. Az is jó, ami ugyanilyen fazon ,és középen megkötős. NEkem olyan van , amit fentebb leírtam, és a megkötője, vagyis amit hátul kötök meg nem a nyakamban, az egy kb öt centis csík formában a kosarak alá varrva. Huh na remélem sikerült érthetően leírnom.
2009. máj. 3. 20:14
 2/2 anonim válasza:
100%

igaza van az előttem szólónak. csak annnyit még, hogy olyat keress ha tudsz aminek a hátulja olyan cstos mint a melltartóé

mert nekem sima madzagos és egy csomószor elcsúszik. elég kellemetlen

2009. máj. 4. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!