Pici cicire milyen fürdőrucit ajánlanátok?
az a baj, hogy elég kicsik cicieim.:(ilyen cicikre milyen fürdőruhát érdemes venni?(mindenképpen szivacsos lenne)nekem az egyberészesek nem tetszenek, a fodrosok meg nem állnak jól.(próbáltam)az olyan "háromszögalakúak" tetszenek.pl.amilyen a fehér bikinis lányon van 1 09 nél : http://www.youtube.com/watch?v=W5fQonV_ta8
vagy: [link]
van olyan fürdőruha,ami obtikailag egy kicsit növelné a melleimet?vagy vhogy "összenyomná" öket?(hallottam már ilyenről is)tudnátok linkelni ilyeneket?a legjobb lenne, ha a csípőmet egy kicsit szélesítené, de ez már csak ráadás.:)
köszi a válaszokat, és lécci csak értelmeseket küldjetek!:)
szerintem olyat ne vegyél semmiképp,amiben sok a szivacs,mert az nagyon gáz.Persze mindenképp legyen benne valami szivacs,hogy ne látszódjon át semmi.
szerintem ez jól állna: [link]
csak az a lényeg,hogy ne akard,hogy sokkal nagyobbnak látszódjon,mert a végén nevetséges is lehet :DD
nem, nem akarok sok szivacsosat!:)
az ilyet is próbáltam, de nagyon lenyomta a melleimet, még laposabb lettem:)de azért köszi, még jöhetnek a válaszok!!!:D
köszönöm a válaszokat!!majd nézek olyanokat, amiket linkeltetek:)
még írjatok!!
köszi a választ, remélem, majd telálok vmit!:)
még jöhetnek a válaszok, kíváncsi vagyok mindenki tanácsára:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!