Hol lehet Pesten tangás fürdőrucit venni? És milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Jövő nyárra szeretném a tangás fürdőrucit kipróbálni!:)
Az oldalt megkötősök bejönnek nagyon!Fehérben,citromsárgában,vagy pink rózsaszínben vennék.
2010. febr. 28. 00:43
1/2 anonim válasza:
Tangás fürdőrucira már vadászni kell, mert egyáltalán nem divat, hanem kifejezeten ciki.
Milyet ajánlok? Semmilyet. A tanga a hálószobába való, meg a ruha alá, nem mások elé, mert irtó közönséges leszel.
2/2 anonim válasza:
szerintem nem ciki, és pont hogy most nem lesz benne közönséges, mert már nem divat, és sokkal kevesebb lány hordja...nekem is ezért van idén ilyen bikinim, és egyátalán nem éreztem magam közönségesnek benne, és a barátaim is megmondták, hogy nem az! És ők elég őszinték velem, megmondják ha gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!