Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi ruháról? (kép)

Figyelt kérdés

őszinte véleményt kérek a ruháról és arról is,hogy szerintetek,hogy áll rajtam.

Előre is köszönöm a válaszotokat.

[link]

[link]

2014. febr. 15. 21:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
28%
Én nem tudom miért írjátok neki ezeket.nők vagytok és máshogy nézitek? A legtóbb nő nem manöken, sztem nagyon jó a csaj szexy szép kihangsúlyozza a szép homokra alakjat a telt ciciket a formas feneket a ruha. Kár lenne elbujtatni ezt egy bővebb ruhában. Hidd el a pasiknak tetszeni fogsz kérdező nagyon csinos vagy te is és a ruha is.
2014. febr. 15. 22:39
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A ruha kényelmes és ékszerrel gondoltam felvenni a mellrész úgysem lesz hangsúlyos mert a hajam mell alá ér és ha tényleg nagyon rossz a helyzet blézerrel is megpróbálhatom hátha jól fog kinézni+magassarkú ami hosszabbítaná a lábaimat.

2014. febr. 15. 22:40
 13/19 anonim ***** válasza:
25%

szerintem csinos vagy benne, a pasik bomladozni fognak, szerintem egyáltalán nem rövid, nem lehet mindenkinek tökéletes lába.

19L

2014. febr. 15. 23:22
 14/19 anonim ***** válasza:
42%
Nekem tetszik.
2014. febr. 16. 07:49
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem csinos és jól is áll. Az már egy más kérdés, hogy nekem nem tetszik
2014. febr. 16. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:

"Én nem tudom miért írjátok neki ezeket.nők vagytok és máshogy nézitek?"

Miért írjuk?

1) mert ez volt a kérdés.

2) lehet, hogy ebben is elmegy, de ezerszer többet ki lehetne hozni ebből az alakból egy tényleg előnyös ruhával.

2014. febr. 16. 13:07
 17/19 A kérdező kommentje:
16-os válaszoló tudnál esetleg olyan ruhákat mutatni amik szerinted jól állnának?
2014. febr. 16. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, hogy egyesek miért pontoznak le kb mindenkit, aki válaszolt. A kérdező a VÉLEMÉNYÜNKET kérdezte, és a vélemény egy olyan dolog, ami igencsak eltérő minden embernél, szóval azért mert valaki nem ért egyet, szerintem nem kéne lepontozni... Ez nem egy tudomány témakörben feltett kérdés, ahol esetleg hatalmas nagy marhaságot írtunk, amivel félrevezetünk másokat, hanem VÉLEMÉNY kérés.. Szóval azért mert valaki nem ért egyet velem/velünk, nem hiszem hogy mínuszokkal kellene bombázni..
2014. febr. 16. 23:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Szövegesen ott van a 9-es válaszban!

Képekben: a fazont nézd!

[link] - természetesen nem szükséges felpolcolni hozzá, amid van. A lényege a V-nyak, a szűk derék és az, hogy nincs ujja.

[link] - szintén ugyanaz a fazon, kicsit jobb tartással rendelkező anyagból.

Ilyen fazonú ruhákat bármilyen színben, hosszban találhatsz. Olyan jeresey anyagból is, mint a te ruhád.

2014. febr. 16. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!