Mi a véleményetek az alábbi ruháról? (kép)
Figyelt kérdés
őszinte véleményt kérek a ruháról és arról is,hogy szerintetek,hogy áll rajtam.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
2014. febr. 15. 21:58
1/19 anonim válasza:
A ruha egyszerű, de csinos. Szépen kihangsúlyozza a derekadat, de a felsőrésze túl szűk mellben is, a háta is és az alja -szerintem- túl rövid. Én a helyedben ezt nem hordanám.
2/19 anonim válasza:
Vegyél kicsit hosszabat mert nem valami szépek a lábaid és talán lengébbet.rossz ez a ruha
3/19 anonim válasza:
szerintem tök jó. feldobhatnád valami ezust nyaklánccal
5/19 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a ruha. Bár szerintem is kicsit rövid, de ez csak azért zavart, mert én nem szoktam ilyen rövid ruhákat/szoknyákat/nadrágokat hordani. :D Talán egy picit szűk mellrészen, de szerintem nem vészes.
7/19 anonim válasza:
Ez a ruha nem a te alkatodra való. Sem a hossza, sem a fazonja nem jó neked.
8/19 anonim válasza:
Túl rövid. Olyan kellene ami a combjaidat takarja. Egyébként szép a ruha, csak neked nem túl előnyös.
9/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem előnyös.
Se a vállmegoldás (a cap sleeve csakis kidolgozott karon mutat, a normálból is husit csinál, előnytelen helyen vágja el a kart),
se a kivágás nem a legjobb (csónaknyak kisebb mellre való, a tiédhez sokkal előnyösebb lenne egy V-kviágás).
A ruha hossza is problémás.
És ez a fajta kicsit húzott, bővülő-szűkülő fazon vékonyabb lábakra, keskenyebb csípőre való.
Jobban járnál egy V-kivágású A-vonalú ujjatlan, vagy hosszú ujjú ruhával!
10/19 anonim válasza:
A ruha jó de szerintem nem előnyös az alakodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!