Rendelt már valaki a "wish" című oldalról?
Hagyjátok a faszba csak átverés.Bár lehet Magyarországra rendelni csak uvye banki átutalással.A rendelésemre 3 napja azt írja,hogy feldolgozás folyamatban.Mellesleg olvastam egy fórumon,hogy rendelt egy srác több alkalommal és ÜRES BORÍTÉKOT KAPOTT.. aki esetleg bele esett ugyan ebbe a hibába Én tudom ajánlani,hogy az alkalmazáson keresztül próbálja meg felvenni a kapcsolatot ah ügyfélszolgálattal,ha ezek ellenére sem történik semmi,akkor sajnos a rendőrség segítségét kell kérni.
Mielőtt leadnátok egy rendelést azért végezzetek el előtte egy valószínűség számítást.Legyen szó most akármilyen termékről,lehet autóipari,műszaki,valamint használt és új ruhanemű cikk is.Példának gyanánt felhozom azt,hogy egy Led tv ami a boltokban akár 200-300 ezer az alkalmazásban lehet csak 10-től 60 ezerig az ára.Vagy esetleg itt egy másik... ugye van egy termék,csak a kiszáítást kell fizetni ha mondjuk 1000 ft alatt vásároltok,illetve ennyibe kerülne a kiszállítás csak gondoljatok bele,hogy egymás közt Magyarországon nem tudnánk küldeni egymásnak csomagot,kivéve ha csak nem levélről van szó.Majd minden termék alatt ott van egy vagy több "Magyar" felhasználó aki tört magyarul oda kommentel a kiválasztott árú alá,hogy : szuper és még idő előtt megérkezett.Aki így hülyének nézi illetve átveri az embereket azoknak azt kívánom,hogy a családjában a legkissebbtől a legnagyobbig mind haljon szörnyet.Szóval vígyazzatok ezzel az alkalmazással !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!