Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki a "wish"...

Rendelt már valaki a "wish" című oldalról?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a wish című alkalmazást és szeretnék rendelni,de olvastam a hozzászólásokban,hogy valaki azt irta,hogy Magyarországra nem lehet rendelni/nem szállítanak ide,de valaki meg azt írta ,hogy már rendelt onnan,és alig várja,hogy megérkezzen...Szóval aki már rendelt Magyarországra,annak megérkezett?

2014. febr. 14. 20:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok fizetni ezzel a kartyaval
2017. aug. 21. 18:50
 32/41 anonim ***** válasza:
Es ami van ez az ongyenes ajándék, az is valós, tehát ingyenes vagy ra kell vmit fizetni?
2017. aug. 26. 10:49
 33/41 anonim válasza:
Ajándékért nem , csak a szállítási árat kell fizetni !
2017. szept. 5. 23:08
 34/41 kitanita válasza:
Sziasztok!az ár az annyi ami fel van tüntetve?
2017. szept. 23. 15:40
 35/41 Fulár válasza:
Igen!A feltüntetett ár nettó és fix!Nincs vám és nincs áfa!
2017. szept. 29. 14:29
 36/41 anonim válasza:
22 € fölött kell áfát fizetni, ami a szállítási díjra is vonatkozik. Vámot úgy tudom 150 € fölött kell ( az áfa mellé ).
2017. okt. 1. 18:11
 37/41 Stordy válasza:
Én még sosem rendeltem Wishről, de állítólag lehet Magyarországra is rendelni. Sok jó dolog van, hisz mindent meglehet találni, amire szükséged van. Nekem az a kérdésem lenne, hogy a Wishről lehet olyan okostelefont rendelni, ami magyar nyelvű? Mert vannak jobbnál jobb okostelefonok a Wishen, de van ahol nem írják hogy milyen nyelvű.
2017. dec. 27. 15:32
 38/41 WallStreet válasza:

Hagyjátok a faszba csak átverés.Bár lehet Magyarországra rendelni csak uvye banki átutalással.A rendelésemre 3 napja azt írja,hogy feldolgozás folyamatban.Mellesleg olvastam egy fórumon,hogy rendelt egy srác több alkalommal és ÜRES BORÍTÉKOT KAPOTT.. aki esetleg bele esett ugyan ebbe a hibába Én tudom ajánlani,hogy az alkalmazáson keresztül próbálja meg felvenni a kapcsolatot ah ügyfélszolgálattal,ha ezek ellenére sem történik semmi,akkor sajnos a rendőrség segítségét kell kérni.

Mielőtt leadnátok egy rendelést azért végezzetek el előtte egy valószínűség számítást.Legyen szó most akármilyen termékről,lehet autóipari,műszaki,valamint használt és új ruhanemű cikk is.Példának gyanánt felhozom azt,hogy egy Led tv ami a boltokban akár 200-300 ezer az alkalmazásban lehet csak 10-től 60 ezerig az ára.Vagy esetleg itt egy másik... ugye van egy termék,csak a kiszáítást kell fizetni ha mondjuk 1000 ft alatt vásároltok,illetve ennyibe kerülne a kiszállítás csak gondoljatok bele,hogy egymás közt Magyarországon nem tudnánk küldeni egymásnak csomagot,kivéve ha csak nem levélről van szó.Majd minden termék alatt ott van egy vagy több "Magyar" felhasználó aki tört magyarul oda kommentel a kiválasztott árú alá,hogy : szuper és még idő előtt megérkezett.Aki így hülyének nézi illetve átveri az embereket azoknak azt kívánom,hogy a családjában a legkissebbtől a legnagyobbig mind haljon szörnyet.Szóval vígyazzatok ezzel az alkalmazással !

2018. jan. 11. 19:25
 39/41 anonim válasza:
Ha már olcsó kínai cucc kell, én ebay párti vagyok. Ott is elkallódik pár csomag, de vékeményem szerint azt is elküldték, csak elkallódik néha ez az. A legtöbb dolog ingyen postás, mert a kínai állam állja, így lendítve fel az exportját és a kis vállalkozóit. Én nagyon meg vagyok elégedve velük és vékemények és értékelések is vannak.
2018. febr. 9. 17:47
 40/41 Bazsakotegyan válasza:
Én többször rendeltem. Aránylag meg vagyok elégedve. Az igaz hogy elég silány a minőség, de eddig ha valami probléma volt vissza adták az árát, mégha a működést nem is befolyásolta,pl.: az okos óra usb kábele hibás volt, vagy a projektorhoz angol adaptert küldtek.
2018. ápr. 22. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!