Rendelt már valaki a "wish" című oldalról?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a wish című alkalmazást és szeretnék rendelni,de olvastam a hozzászólásokban,hogy valaki azt irta,hogy Magyarországra nem lehet rendelni/nem szállítanak ide,de valaki meg azt írta ,hogy már rendelt onnan,és alig várja,hogy megérkezzen...Szóval aki már rendelt Magyarországra,annak megérkezett?2014. febr. 14. 20:10
11/41 anonim válasza:
En mar rendeltem egy gyonyoru ruhat es 2 dollar volt a pk.kihoztak kb 2 het alatt es atvaltottak a penzt. A riha minosege nem professzionalis de elfogadható. Ha van kerdesetek irjatok privibe:)
12/41 lncruse válasza:
Szerintem meg lehet rendelni ugyanis akkor nem lenne a wish magyar nem írnának le semmit magyarul és nem ilyen google fordítós sazrok magyaráznak hanem normális érthető módon van leírva
13/41 Peakfit válasza:
De ha én most szeretnék rendelni 2015 lehet magyar országon? meg ha bankárzyával utalok forinttal akkor ugyan ugy elfogadják mintha dollárba küldeném
14/41 Peakfit válasza:
De a kártya számát adtad le nem akkor honnan lehet tudni hogy nem fogják levonni még a pénzt amiről nem tudunk
15/41 anonim válasza:
En mar tobbszor rendeltem, nem azt kaptam egyszer sem, amit vartam, a minosege silany...
16/41 anonim válasza:
Rendeltem es nem kaptam meg. Toroltem egy rendelest is es a penzemet se kaptam meg vissza.Amikor irtam az ugyfelszolgalatnaka akkor azt a valaszt kaptam 1-2munkanapot varja. 1 hettel kesobb meg akartam nezni miert nem kaptam meg vissza a penzemet...erre a weboldal nem elerheto....na errol ennyit
17/41 anonim válasza:
Rendeltem es nem kaptam meg. Toroltem egy rendelest is es a penzemet se kaptam meg vissza.Amikor irtam az ugyfelszolgalatnak akkor azt a valaszt kaptam 1-2munkanapot varjak. 1 hettel kesobb meg akartam nezni miert nem kaptam meg vissza a penzemet...erre a weboldal nem elerheto....na errol ennyit
19/41 KisMedve88 válasza:
Én is rendeltem de csalódtam, rossz minőségü volt az anit kaptam ki se fizettem inkább ...
20/41 KisMedve88 válasza:
Én 2 hónapja rendeltem pár terméket de semmi hír róla azóta se ... :( :( :( irtam levelet is valaszt kaptam ra azt irtak ki lett küldve ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!