Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendelt már valaki a "wish"...

Rendelt már valaki a "wish" című oldalról?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a wish című alkalmazást és szeretnék rendelni,de olvastam a hozzászólásokban,hogy valaki azt irta,hogy Magyarországra nem lehet rendelni/nem szállítanak ide,de valaki meg azt írta ,hogy már rendelt onnan,és alig várja,hogy megérkezzen...Szóval aki már rendelt Magyarországra,annak megérkezett?

2014. febr. 14. 20:10
1 2 3 4 5
 21/41 Györi Balázs válasza:
Üdv arol szeretnék érdeklödni hogy a becsült postai költség változik e?
2016. febr. 28. 07:00
 22/41 anonim válasza:
100%
Én többször is rendeltem, mindig megjött kb az igért időpontban. Szállítási koltseg nekem mindig annyi mint amit kiirnak.
2016. jún. 20. 13:51
 23/41 anonim válasza:
Szeretnék rendelni a wishről körömnyomda lemezeket. Ha kiválasztok egy eladót és tőle szeretnék rendelni több féle terméket,akkor miért számol fel minden egyes darabért postaköltséget??
2016. jún. 28. 02:20
 24/41 anonim válasza:
Régi kerdes de azert megirom.. Rendeltem kabatot szeptember 3-an kellett volna megjonnoe azt irtak hogy kesik stb,stb. A csupa kamu szöveg azóta is varok... De a masik dolog amit rendeltem az sem erkezett meg át irtak a szallitast szeptember 20-ra,biztoa az is kesik.. Kb 4 ezer forintert feljelentest hiaba teszek de egyik ismerosom most rendelt huszon valahany ezer forintos termekeket.. Atveres persze amikor nyaron rendeltem azt az egy csomagot időbe kikuldtek...
2016. szept. 15. 15:09
 25/41 anonim ***** válasza:

Én is rendeltem s megjött mindig időben volt hogy idő előtt volt h 2 hét csuszással de mindig megkaptam.

S most van eagy problémám... Edigg "paypal"-al fizettem de most eltünt a "paypal"-os fizetőségi lehetőség nekem....

Nem tudom miért de nincs ott a lehetőségek között...Nem tudjátok miért??

2016. szept. 19. 11:25
 26/41 ekincses98 válasza:
80%

Mi párommal rendeltünk már a wishről.

a minőséggel semmi baj,postakoltseg nem lett tobb.. Ketszer nem erkezett meg a termek de irtunk es a penzt visszautaltak.. A termek ami nem jott meg egy honapra ra elokerult. megkaptam,azaz ingyen volt...

2016. nov. 20. 15:38
 27/41 Orka-hun válasza:

Hol kell beállítani rendelésnél az országot?

Magyarországi szállítási címet szeretnék, de nincs olyan sor ahol ezt be lehetne állítani.

2016. dec. 21. 10:50
 28/41 anonim válasza:
32%
másolatokat árulják.Kamuk képek vannak fent,csalogató-csábító illusztrációk.
2017. jan. 4. 13:40
 29/41 gagxi válasza:
Én már 2 szer rendeltem mind2 meg jött sőt az 1ik még 2 héttel előbb mint ahogy vártam a minoseg is türhető ennyi pénzért simán jó
2017. febr. 23. 23:33
 30/41 anonim válasza:
DEHOGY NEM SZÁLLÍTANAK MAGYARORSZÁGRA... 3-4 HÉT MIRE IDEÉR
2017. ápr. 30. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!