Jó össze állítás lenne? Szerintetek ellik ez egy lányhoz? Többi lent)
Figyelt kérdés
Én fiúsabb lány vagyok és most nagyon meg tetszettek az acélbetétes bakancsok. Jobb lenne magasabb szárú vagy jó az ekkora?
Bakancs: [link]
Nadrág: [link]
Összeillenek ezek szerintetek?
2014. febr. 14. 18:56
1/13 anonim válasza:
külön-külön sem tetszenek, de ha nagyon hordani akarod az acélbetétest, akkor inkább csak egy sima kék/fekete farmerral tudom elképzelni
2/13 anonim válasza:
Jó ez az összeállítás, de azt nem tudom, hogy hozzád illene-e, mert hozzám pl. illik, és szívesen is hordok ilyen ruhákat. Viszont ha nem vagy biztos benne akkor inkább egyszínű nadrággal ( szürke,fekete...) hord.
3/13 anonim válasza:
Elleni az állatok szoktak.
Szerintem nem illik egy lányhoz.
4/13 anonim válasza:
Ennél magasabb szárút ne vegyél. Szerintem jó a nadrággal, de sima farmerral talán kicsit kevésbé feltűnő. Persze kérdés mi vele a cél.
6/13 anonim válasza:
Eleg b..zis egy lanynak,de ha meleg klubba mesz,arra kituno valasztas!
Ui.:Hova lettek a nok???
7/13 anonim válasza:
Nem néz ki rosszul de megpróbálhatsz egy fekete vagy kék farmert is.
8/13 anonim válasza:
Hát ha bakancsot akarsz hordani, akkor szerintem inkább goth stílus. Az elég szexi tud lenni :)
9/13 anonim válasza:
Ellik, de még mennyit:D Amúgy szerintem jó, nálunk suliban szoktak lányok ilyenben járkálni, meg ennek a gatyának, amit linkeltél, kicsit olyan nőisebb a szabása is, bakancs is teljesen jó sztem.
10/13 anonim válasza:
illik a bakancs szára így is jó de lehet hosszabb is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!