Szerinted melyik a jobb össze állítás? [Link]
1:póló: [link]
cicanaci
sál: [link]
tallywejil kardigán: [link]
csízma: [link]
vagy
2: bőpulcsi: [link]
cicanaci
deszkás cipő vagy dorkó: [link]
vagy
Az első esetében iszonyatosan nem illenek össze a darabok.....feliratos felső (ami sportos), mintás sál, csíkos (és elegáns) kardigán. Mindezekhez még az a csizma.....jajj.
A második meg egy átlagos sportos kamasz összeállítás - edző, pulcsi. De még mindig inkább ez, ez legalább összeillik. Bár a cicanadrág egy kapucnis sportos pulcsival még mindig nem épp tökjó, de egy fokkal jobb, mint az első.
Hát nekem személy szerint egyik sem tetszik, bocsi.
Olyan mintha csak magadra kapkodnád őket, mindenféle harsány szín, leopárd mintás dorkó, ilyen minta, olyan minta...egy szó, mint száz túlzás! Az első össze állítás egyenesen szörnyű: csíkos kardigán, óriási mitás, rikító színű sálall?! Túl sok a minta, vagy csak a sál, vagy csak a fölső legyen felhívó mintájú. a második összeállítás már jobb egy kicsivel: de mivel hatalmas, pink színű minta, ráadásképpen nyomott minta van a pulcsin, ezért szerintem mindenképpen a deszkás cipőt válaszd! Egy mivel színben harmonizálnak, 2. leopárd mintás dorkó, ennyire harsány polóhoz rendesen megzavarja az embert.
Szóval a második össze állítás, deszkás cipővel.
És tényleg ne haragudj, hogy "kritizáltam" a sítlusod...mindenkinek egyéni a sítlusa van, de ezt a súlyos hibát már annyiszor láttam, hogy már nem tudtam szó nélkül hagyni. :)
Ajj, nem tehetek róla, de én már tizenévesen is a nőies cuccok felé hajlottam inkább. Nekem egyik sem tetszik, bocsi. :(
24/n
Igazából mindegyik borzalmas.... jajjj... :S főleg az első.
Bocs de nem lehet választani.
Úristen, basszus, na most is látszik, hogy pénzért se észt, se ízlést nem lehet venni.
MINTÁSAT MINTÁSSAL SOHA. És cicanadrágot hosszított felső nélkül SOHA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!