Az miért van hogy mikor h&m be visszaviszel egy ruhat kicsereled szagolgatja az eladó és megkérdezi nyeglén hordtad e? Csak szerintem megalázó ez a vevőre nézve vajon ez ott a mentalitas, vagy csak ez az eladó volt ilyen?
Szerinted az a sok tini miért tud mindig más ruhába bulizni? Megvesznek egyszer egy értékesebb darabot, aztán 5-6 alkalommal simán kicseréltetik. Megszagolja, hogy nem-e izzadtál bele, nincs-e kimosva. Ha "új szaga" van és tényleg láthatóan nem hordott, akkor visszateheti az állványra. Ha anyaghibás vagy szétment mosás közben, akkor meg megy a selejtbe. Egy büdös ruhát, aminek amúgy semmi baja nem fognak visszatenni a sztenderre, de selejtbe sem szívesen teszik. Amúgy ha látványosan sok az ilyen csere (már visszaélésszerű) akkor hozhatnak olyan belső utasítást, hogy alaposabban győződjenek meg a ruhák állapotáról.
Hogy miért bunkók néha? Mert a sok csere az eladókon csattan, az a dolguk, hogy eladjanak és fogyjon az árukészlet, ne pedig ugyanazok a darabok forogjanak. A főnökség meg őket fogja cseszegetni. Dolgozz egyszer a kereskedelemben aztán megtudod.
Én dolgoztam zaraban, sokan voltak olyanok akik visszaéltek a 30 napos pénzvisszagarival ezért utasitás volt hogy ilyen esetben jobban vizsgáljuk meg a visszahozott ruhákat jeletse ez azt is hogy akár megszagoljuk volt aki egy olyat akart visszahozni aminek határozottan parfüm szaga volt és nem amiatt mert olyan helyen tartotta.
és megerosítem azokat akik azt mondták hogy vannak olyanok akik megvesznek valamit hordjak egy bulin/eseményen aztan vissza csere...
az hogy bunko volt veled az elado az csak az csak rajta múllott, ha jogos a csere és akadékoskodik mond hogy hivja a boltvezetot, ne ird le emiatt az egész boltot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!