Az miért van hogy mikor h&m be visszaviszel egy ruhat kicsereled szagolgatja az eladó és megkérdezi nyeglén hordtad e? Csak szerintem megalázó ez a vevőre nézve vajon ez ott a mentalitas, vagy csak ez az eladó volt ilyen?
Lehet hogy azt remélte hordtad, és azért szagolgatta.
Amúgy a legtöbb helyen bunkók/kevésbé segítőkészek ha ruhát/cipőt kicserélni megy a vásárló.
Na pont ezen csodalkoztam hogy kedvesek szoktak lenni maskor meg mikor bemntem is most meg bunkózott a csaj. Mintha valami vallatáson lennék hogy hordtam e, és minek néz hogy szagolgatja?
Komolyan a tinilányok visszaviszik hordottan? Ezt még nem hallottam. De akkor is én nem vagyok tini, normalisan öltözködöm normális a kinézetem és ezt megalázonak éreztem a szemlyemre nézve hogy kinézik belőlem hogy hordottat visszavinnék? Vagy mással is ezt csinaljak nem tudom...
Ilyen szagolgatós eset mással is volt már. Itt írták gyk-n. Be kellett volna írnod a panaszkönyvbe.
Egyébként gyk-n olyan is terjedt egy időben, hogy tinilányok nem veszik meg a ruhát, csak mindig becserélik egy másikra. Nem tudom, hogy mennyire igaz, de lehet hogy ez is közrejátszik abban, hogy az eladók már kételkednek mindenkiben.
Az meg hogy ha bemegy valaki, akkor szépen mosolyognak meg köszönnek az egy dolog. Kb mindenhol így megy. Az meg már más dolog, hogy ha valami probléma adódik, amit meg kéne oldani, (pl ruhacsere, pénzvisszakérés)akkor lekezelőek az emberrel.
Vagy csak fetisiszta volt a kedves eladó,
vagy nem mondták meg neki, hogy keresleti piac van. (vagy elmondták csak nem értette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!