Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az miért van hogy mikor h&m...

Az miért van hogy mikor h&m be visszaviszel egy ruhat kicsereled szagolgatja az eladó és megkérdezi nyeglén hordtad e? Csak szerintem megalázó ez a vevőre nézve vajon ez ott a mentalitas, vagy csak ez az eladó volt ilyen?

Figyelt kérdés
Mert mikor bementem meg normalisak voltak a többiek köszöntek stb.és ki van írva hogy vissza lehet cseréltetni a blokkon is rqjta van . Cimkes ruhat csereltem vissza.Hogy is gondolhatják feltételezhetik azt hogy ha hordtam volna visszavinném?
2014. febr. 14. 11:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Szagolgatja? Fúúúújjj... na ott se dolgoznék, ha ilyeneket kell csinálni!!!
2014. febr. 14. 11:28
 2/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát, ha szagolgatja, akkor tényleg valami gáz volt az eladóval:D Velem múltkor a New Yorkerben volt hasonló sztori. Visszavittem egy ruhát, és úgy csináltak, mintha az én hibám lett volna, h nem lett jó. És kérdezgettek, h hordtam-e stb. Odahívta a felettesét is az eladó, az is meggyanúsított, h biztos hordtam, mondtam, h nem. Na, azóta nem járok New Yorkerbe! :D Visszakaptam a pénzem, azóta be nem teszem többet oda a lábam! Nagyon b.nkók voltam velem. H&M-be még nem vittem vissza ruhát, de ott kedvesek szoktak lenni az eladók szerintem :)
2014. febr. 14. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Ez a sok sok olcsójancsi tinipcsának köszönhető, akik megveszik, felveszik, visszaviszik, hozzák a következőt.
2014. febr. 14. 11:39
 4/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy azt remélte hordtad, és azért szagolgatta.

Amúgy a legtöbb helyen bunkók/kevésbé segítőkészek ha ruhát/cipőt kicserélni megy a vásárló.

2014. febr. 14. 11:45
 5/16 A kérdező kommentje:

Na pont ezen csodalkoztam hogy kedvesek szoktak lenni maskor meg mikor bemntem is most meg bunkózott a csaj. Mintha valami vallatáson lennék hogy hordtam e, és minek néz hogy szagolgatja?

Komolyan a tinilányok visszaviszik hordottan? Ezt még nem hallottam. De akkor is én nem vagyok tini, normalisan öltözködöm normális a kinézetem és ezt megalázonak éreztem a szemlyemre nézve hogy kinézik belőlem hogy hordottat visszavinnék? Vagy mással is ezt csinaljak nem tudom...

2014. febr. 14. 11:46
 6/16 A kérdező kommentje:
Na mindegy én többet az árkád h&m ben nam vásárolok az biztos! Arra nem gondolnak hogy ezzel a húzással vásárlókat vesztenek? Kinek van kedve legközelebb bemenni ezek után?
2014. febr. 14. 11:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
én multkor mintha valami olyat láttam volna kiírva h&m öltözőknél, hogy ha nincs kedved sorban állni és felpróbálni a boltban, vagy valami nem stimmel a ruhával akkor visszaviheted egy hónapon belül ha megvan a blokk meg a cimke... szóval még ők bíztatnak arra, hogy ááá persze hozd csak vissza
2014. febr. 14. 11:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Így van én is olvastam.bíztatnak de ha visszaviszed megaláznak...
2014. febr. 14. 12:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szagolgatós eset mással is volt már. Itt írták gyk-n. Be kellett volna írnod a panaszkönyvbe.

Egyébként gyk-n olyan is terjedt egy időben, hogy tinilányok nem veszik meg a ruhát, csak mindig becserélik egy másikra. Nem tudom, hogy mennyire igaz, de lehet hogy ez is közrejátszik abban, hogy az eladók már kételkednek mindenkiben.

Az meg hogy ha bemegy valaki, akkor szépen mosolyognak meg köszönnek az egy dolog. Kb mindenhol így megy. Az meg már más dolog, hogy ha valami probléma adódik, amit meg kéne oldani, (pl ruhacsere, pénzvisszakérés)akkor lekezelőek az emberrel.

2014. febr. 14. 12:56
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Vagy csak fetisiszta volt a kedves eladó,

vagy nem mondták meg neki, hogy keresleti piac van. (vagy elmondták csak nem értette)

2014. febr. 14. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!