Ha szandált veszek, próbálhatok mezítláb az üzletben?
Ti hogyan próbáltok szandált, papucsot?
Ha zoknival próbálom, nem tudhatom, hogy kényelmes lesz-e.
Engedik a boltokban a mezítlábra próbálást? Hogy szokott ez lenni?
Mindenhol ki van írva, hogy kötelező a zokni vagy harisnya.
Én sosem próbálok fel új cipőt, szandált mezítláb, mert nem illik. Arról nem is beszélve, hogy mi van ha előttem aki felpróbálta annak gombás lábfertőzése volt??Na ezért nem lehet.
Elvileg nem, gyakorlatilag nem mindenhol nézik, illetve ha nézik is, nem mindig áll melletted az eladó. Ettől függetlenül én mindig húzok zoknit, mert nem szívesen rakom bele a cipőbe a lábam mások után. (otthon is használat előtt először fertőtlenítem).
Minden üzletben ki vannak téve a próbazoknik, 10 mp felvenni.
vigyél zoknit
nem higiénikus zokni nélkül
pl. vkinek lábgombája van, mindenki elkaphatja, plusz rogton kezdheted egy gombaírtással, de csak miután rájöttél hogy a vadi új szandáltol van
plusz a labad is piszkos
szal vigyél egy vékony zoknit, ha éppen nincs nálad a boltban biztos hogy tudnak adni próbához, persze azt is meg kell majd venni
Én olyan titok zoknit viszek. Mint egy boka harisnyazokni.
Még akkor is felveszem ha ujjas papucsot veszek.
Elég bunkó dolognak tartom ha valaki nem húz fel zoknit a lábára, és mezítláb próbálja fel. Nem is olyan régen egy nő mezítláb próbált fel sportcipőt. (még csak nem is szandált)
Ott állt egy szintén vásárló hölgy, és rá is szólt keményen, hogy nagyon reméli a cipőt meg is veszi, mert simán felvette mocskos lábára. Nagyon égett a nő képe (meg is érdemelte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!