Egy fiúnak égő szandált felvennie nyáron vagy sem?
Figyelt kérdés
Párom akar egyet nyárra magának, de szerintem egy fiú ne járkáljon szandálban meg papucsban az utcán, ne mutogassa a mezítlábát. Vagy csak én vagyok maradi? Mi a véleményetek?
Dehát kint van belőle elöl a lábujja, hogy néz már ki egy fiúnál ez?
2014. febr. 6. 11:51
3/17 anonim válasza:
Pont úgy mint a strandon?
2014. febr. 6. 11:54
4/17 anonim válasza:
még mindig jobb a szandál mint a tangapapucs egy pasin...
2014. febr. 6. 11:56
5/17 anonim válasza:
Én hordok nyáron szandált és normális papucsot is. Miért? Mert ro***t meleg van olyankor :)
Szerintem nem gáz. Mondjuk melóba nem rövidnadrágban és papucsban megyek, de "civilben" simán...
2014. febr. 6. 12:02
6/17 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan hordhat szandált és papucsot is, persze nem mindegy, hogy milyen az a szandál és nem mindegy, hogy hova veszi fel.
De ha egy nőnek kilátszik a lábujja, akkor egy férfinak miért ne látszhatna? Miért pusztuljon meg 35 fokban egy zárt cipőben?
2014. febr. 6. 12:09
7/17 anonim válasza:
Nem égő... deee eléggé. Gusztustalanok a férfi szandálok és még ezt valaki tovább rontja egy zoknival. Férfiként vagy papucsot veszek fel vagy zárt cipőt. Abban semmi nincs, hogy elől kilátszik a lábujjunk.
2014. febr. 6. 12:27
8/17 anonim válasza:
nálunk munkahelyre is sokan járnak papucsban/szandálban nyáron, ha meleg van, meleg van, nem divatbemutatóra járnak ide az emberek. Ja, és mi közöd van hozzá, hogy a párod miben jár? Mármint tanácsot adhatsz, de az ő lábáról van szó, nem a tiedről.
2014. febr. 6. 12:42
9/17 anonim válasza:
Áruld már el, hogy mi intim van egy férfi lábujjban, hogy nem lehet mutogatni?? :)
Bizonyos munkahelyekre tilos, de ott nőknél se elfogadott a szandál, papucs,.... de ahova lehet, oda miért ne vehetne a férfi is nyitott lábbelit?
2014. febr. 6. 14:33
10/17 anonim válasza:
Ebben az orszagban az a legjobb egy fiunak ha meg sem szuletik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!