Egy fiúnak égő szandált felvennie nyáron vagy sem?
Azt gondolom erről, hogy egy valódi férfi mezítláb is férfi. Ha egy nő nem így látja, akkor egyszerűen más a véleményük. Fiatal fiúkról nemigen tudok nyilatkozni, mert az nekem már régen volt, de majd megérdeklődöm a fiamnál. ;)
Ha belegondolsz, ez egy remek szűrő, hogy ne kezdj komoly kapcsolatba olyanokkal, akikkel úgy sem lennél hosszú távon egy hullámhosszon.
Tegyük fel, TÉGED valójában nem is zavar annyira, csak a srácot félted attól, hogy közröhej tárgyává válhat, és ez NEKED ciki, mert együtt vagytok... Ez is egy szempont. Ha ez NEKED nagyon fontos, lehet ejteni a kapcsolatot, mert akik nem hagyják, hogy a másik önmaga legyen, sok felesleges szenvedést tudnak okozni egymásnak később.
te vagy maradi
akár mezítláb is mászkálhat, ha neki úgy tetszik
Az utcso mondta meg a frankot!
A pitcsaknak mindent szabad, a fiuknak meg be van korlatozva minden!
Na de miert?
Mert ebben nem nyaljuk a nyugat segget a meleg szarig, csak a f..aszsagokat tudjuk atvenni,a jot nem!
En mar sok orszagban jartam es mindenhol mindenki azt vesz fel amit akar,senki nem nez furan a masikra!
Ez a konzervativ begyoposodott gondolkadas csak szinte a magyarokra jellemzo.
En peldaul szarok masok velemenyere azt veszek fel, ami tetszik es kenyelmes...
Nem égő, nyáron én mindig szandálban, mezítláb járok, kivéve persze, ha ki kell öltözni valahova.
Sosem értettem azt a felfogást, hogy egyesek szerint csak a nők vehetnek fel nyitott lábbelit mezítláb, egy férfi viszont döglessze zokniban/zárt cipőben a lábát melegben is.
Annyi viszont nemtől függetlenül mindenkitől elvárható, hogy ha nyitott lábbelit vesz fel, különösen ápolt legyen a lába, és ezt magamtól is elvárom, és megteszem.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!