Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem az én hibám hogy így áll...

Nem az én hibám hogy így áll rajtam ez a h&m-es férfi farmer ugye? (kép)

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom, hogy akinek nem esett le a kérdésből, a képen egy fiú van.

Sokáig nézegettem neten, és végre hoztak az üzletbe is ebből a farmerből, egyből csomó méretben bevittem a próbafülkébe. Felpróbálom, és úgy néz ki mint aki befo$ódott. Most a svédek tényleg ennyire fura arányokkal rendelkeznek vagy az én hibám? Derékban ami tökéletes az a combon feszül mint a fene, az egyel nagyobb méret ami nem annyira feszül a lábon annak a dereka meg felér már a tüdőmig, szóval nem tudom hogy ironikusan értették-e azt hogy "Low waist". A képen a kisebb szerepel. Nem vagyok dagadt, de nem is a legkisebb méret kell, nincsenek vastag lábaim de ez nagyon homár módon feszül, a seggénél meg lobog. Most vagy a fenekem a kicsi, vagy a combjaim túl vastagok, amit szerintem a képek alapján kétlek.

Bershkában nem szokott ilyen problémám lenni a skinny szabású nadrágokkal, de a hm minőségibbnek tűnik.

Véleményt kérek, hogy szerintetek mi a hiba ennek a farmernak a formájával?

[link]

[link]

[link]

#farmer #dagadt #Skinny #lowwaist...persze-.-
2014. febr. 8. 21:27
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
En 182cm magas vagyok 102kg Es 32/32 a meretem.
2014. febr. 10. 06:18
 22/32 anonim válasza:
Teljesen jól áll rajtad :) Meg lány szemmel szerintem ez divat is valamennyire :)
2014. febr. 10. 15:39
 23/32 A kérdező kommentje:

A nadrágból nézve nem tűnt olyan felhőtlennek, de köszi a válaszod :)

Utolsó előtti: Valószínűleg ez a titok nyitja, hogy én csak 70kg vagyok.

2014. febr. 10. 17:19
 24/32 anonim ***** válasza:

Kezdj el hizokurazni,es mar is jobban fog allni!

Pl. Nezd meg a csajokat,ok alapbol husosabbak lent mint mi fiuk,ezert is all ez a fazon maskeppen rajtuk "jobban kitoltik a gatyat"

Nekem ez 19 ev testepitessel es zabalassal sikerult...

Sok szerencset!

2014. febr. 11. 21:10
 25/32 A kérdező kommentje:
Nem valószínű hogy sikerül a futás mellett. A combom így is már csak a 33-asba fér bele, de azért köszi a tippet :)
2014. febr. 11. 22:27
 26/32 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nagy rád ez a gatya. A farmer, főleg a skinny, akkor jó, ha épphogy fel tudod venni, aztán pár óra viselés után beáll normálisra a sztreccses anyag. A képen is látszik, hogy eláll a deréknál. Egy nap és lezuhan rólad. Eggyel kisebbet nem próbáltál (préseltél) fel esetleg? Lehet, hogy az jobban nézne ki.
2014. febr. 19. 20:34
 27/32 A kérdező kommentje:
A dereka lehet hogy eláll, de a comb résznél meg nagyon feszült ez is. A kisebb ha nem repedt volna szét rajtam tuti úgy állt volna mint egy leggings, de az egy fiún nem elfogadott.
2014. febr. 19. 20:44
 28/32 anonim ***** válasza:

"nem elfogadott"?

Ki mondja azt meg?

A csajok sem filoznak rajta ha felvesznek egy ferfias,ferfi ruhadarabot!

2014. febr. 19. 20:56
 29/32 anonim ***** válasza:

#26-osnak nagyon igaza van, megerősítem tapasztalatból! :) Egy skinny csőgatya mérete akkor jó, ha újonnan alig tudod felvenni, tehát legalább egy számmal kicsi rád, és felvétel után pedig kellemesen szorít mindenhol. :) Persze ez a sztreccses anyagra vonatkozik természetesen, mert a sztreccsfarmer a tested hőjétől rövid időn belül engedni fog. És akkor lesz pont jó. :) Ezt mindenképpen bele kell kalkulálni! :)

Én is így szoktam skinny csőgatyát választani. Én mindig olyat választok, hogy újonnan felpróbálva tényleg leggings hatású legyen, bokától derékig mindenhol feszüljön, tapadjon, mert úgyis engedni fog. Ha vásárláskor nem lenne kicsi rám, akkor pár óra után már nem lenne feszes mindenhol, és az meg béna egy skinny farmernál, aminek pont az a lényege, hogy tapadós legyen, ami kiemeli az alakot. :)

A képeiden szereplő gatya viszont nem skinny csőgatya, hanem valami idétlen trottyos fazonú farmer. Skinny vagy super-skinny fazont keress, olyant ami sztreccses anyagú, és azzal nem lesz ilyen gondod. A skinny és legfőképp a super-skinny csőgatyák fenéken szépen feszülnek, és be is vágnak pont amennyire kell, hogy jól nézzen ki, és kiadja a fenék formáját, ugyanúgy ahogy a csajoknál is, de közben mégis férfias a szabásuk. :)

Szóval ezt a gatyát nehogy megvedd!

2014. febr. 20. 09:00
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszi a kimerítő választ, nagyon megérdemled a zöld kezet :D

Amúgy az volt ráírva hogy skinny de a képeken egyértelmű a végeredmény. A megoldás, hogy más üzletben keresek feszülős gatyát.

2014. febr. 20. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!