Nem az én hibám hogy így áll rajtam ez a h&m-es férfi farmer ugye? (kép)
Előrebocsájtom, hogy akinek nem esett le a kérdésből, a képen egy fiú van.
Sokáig nézegettem neten, és végre hoztak az üzletbe is ebből a farmerből, egyből csomó méretben bevittem a próbafülkébe. Felpróbálom, és úgy néz ki mint aki befo$ódott. Most a svédek tényleg ennyire fura arányokkal rendelkeznek vagy az én hibám? Derékban ami tökéletes az a combon feszül mint a fene, az egyel nagyobb méret ami nem annyira feszül a lábon annak a dereka meg felér már a tüdőmig, szóval nem tudom hogy ironikusan értették-e azt hogy "Low waist". A képen a kisebb szerepel. Nem vagyok dagadt, de nem is a legkisebb méret kell, nincsenek vastag lábaim de ez nagyon homár módon feszül, a seggénél meg lobog. Most vagy a fenekem a kicsi, vagy a combjaim túl vastagok, amit szerintem a képek alapján kétlek.
Bershkában nem szokott ilyen problémám lenni a skinny szabású nadrágokkal, de a hm minőségibbnek tűnik.
Véleményt kérek, hogy szerintetek mi a hiba ennek a farmernak a formájával?
Mert az nem buggyos seggű, ez meg az. Nem a te hibád. :)
Skinny szabással párosítva igy néz ki...Biztos a H&M-ben is van sima skinny.
Vádlin és combon is jó lenne, mert tök jó feszes, de a seggeden nagyon gázos, trottyos, mintha betojtál volna. :) Úgyhogy nehogy megvedd! :)
Keress valami normális sztreccses skinny gatyát, ami a seggeden is ugyanígy feszül, és az 1000x jobban fog állni. :)
Amúgy mennyiért vesztegetik ezt a rettenetet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!